noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Beceri Kitabı Satan Arkadaşların Dikkatine!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BayBird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 641

BayBird

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
56
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese İyi Forumlar ;
Ely#4 Sunucusu 12. Saatinde...

Normalde Chunjo(Sarı Bayrak) oyuncusuyum.Merak ettim.Pazarları gezdim.Beceri Kitaplarına biçilen değerlerin çok yüksek olması dikkatimi çekti.Ve bende bunun üzerine bir konu açmayı burdan bk satan ve alacak olan arkadaşları uyarmak istiyorum.

Arkadaşlar öncelikli olarak takas yapmaya özen gösterin.Sonucunda yang dropları yerlerde,10 m den hava bk satıyorum.Kendime sorduğum acaba doğru mu yapıyorum.Ya 15m se ? Fiyatlarının belli bir değer biçemeyeceğimiz bir serverdayız ,bunun nedeninin ise İlk defa Ely-Turkmmo-M2-TR Tarihinde Emek Sunucunun olmayışı...

Arkadaşlar----------> En çok kullanılan Bk Hava Kılıcı ise Ona takas da kendi karakterinizin değerine göre bk belirlemeliyiz.Ve bence bu tüm serverda bir kural şekline girerse kimse rantçılık hile hurdayı ticaretlere söz konusu edemez.Şimdiden şunu duyuyorum.Benim bk sen neden karışıyorsun,diyenlerde olacak.Unutmayın Bir Savaşçının 1 Skilli İçin 55 Bk Söz Konusu 55x6=330 BK bu kadar Bk yı 1 Aydan Önce yapmanız (Sadece Metin Kırarak ) zor gözüküyor.Bu nedenle biz oyuncular olarak bir sistematik kurmalıyız.

Naçizane Bir Örnek Sunmak Gerekirse(En Çok Kullanılan Karakter Bksı Savaşçı>Sura>Ninja>Şaman)

Karakterlerinde Kendi içlerin de bir hiyerarşisi olduğunu kabul etmiyoruz ama yine içlerinde ki tks durumunu söz konusu olarak kullanacağız.

1 BEDENSEL BK =1-2 ZİHİNSEL BK .............................>Tüm Otoritelerin Eşit Olduğunu Kabul Ettiği Bk için,
1 BEDENSEL BK = 2-3 KARABÜYÜ BK...........................>Tüm Otoritelerin Eşit Olduğunu Kabul Ettiği Bk için,
1 BEDENSEL BK =2-3 BÜYÜLÜ SİLAH BK.....................>Tüm Otoritelerin Eşit Olduğunu Kabul Ettiği Bk için,
1 BEDENSEL BK = 2-3 YAKIN DÖVÜŞ BK......................>Tüm Otoritelerin Eşit Olduğunu Kabul Ettiği Bk için,
1 BEDENSEL BK =3-4 UZAK DÖVÜŞ BK........................> Tüm Otoritelerin Eşit Olduğunu Kabul Ettiği Bk için,
1 BEDENSEL BK =3-4EJDERHA YARDIMI BK...............>Tüm Otoritelerin Eşit Olduğunu Kabul Ettiği Bk için,
1 BEDENSEL BK = 3-4EJDERHA GÜCÜ BK..................>Tüm Otoritelerin Eşit Olduğunu Kabul Ettiği Bk için,

Otoritler Konusunda Şunu Diyebilirim.Türkay Bu gün ilerleyen zamanlarda Ely#4 sunusuna ait bir Raidcall hesabı açacaktı.Lonca Başkanları ve Diğer Yorumlarda göze alınabilir.

Amacımız,herkesin oyunu eğlenerek oynaması bugün sadece 8 saat metin kırdım.(12 Saattir Oyundayım)İşte bu nedenlerle ticaretin önü açılmalı diye düşünüyorum.

kardeş ben bütün bklarmı kendim kasıyorum ne alıyorum ne satıyorum ohh mis :D

330 Bk Yapacaksın hadi sen yaptın diyelim diyerleri ne yapcak.Sonra Nesne Markette Beceri Kitapları İsteyen bir zihniyet oluşuyor ki bunu kimse istemiyor.

npc'de bk istecen adam yanlış gelmiş arkadaş emek serverlerde sadece item değil + beceri geliştirmek için çaba sarf ediyoruz bu bana eğlenceli geliyo kimininde zoruna ondan böyle zihniyetler oluyo

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri