xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Öncelikle hayırlı olsun(efsun)(bk)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ebeblik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 716

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serverde gereksiz efsunlar ve efsun oranları var örnek:250 hp 750 hp bunlar 1000 1500 2000 olarak sabitlenmeli.
efsun fiyatları şimdiki haliyle tekli kalıp fiyatları 250 k olmalı.
beceri kitapları 3 tane düşüyo sadece ya bklar 4 tane olarak 5x düşmeli yada 10 tane bk okuyunca g olmalı ama 10tane bk okumak daha mantıklı
gereksiz npc ve sayfa görevleri kaldırılmalı.
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
:cool:

efsun fiyatı ve oranları konusunda haklısın ama bk konusunda sana katılmıyorum ben daha öncedende bk düşürmeli server oynadım ya çok zevkliydi oyunun asıl amaçlarından birne dönüşüyor bk okumak 55 tane bk istiyor grand olması için p açmak için yaklaşık 20 -30 tana ruh taşı gidiyor ve bununla uğraşaka bana zevk veriyor sizi bilemem oyun tam kıvamında olmuş sadece efsunlar uymamış hem fiyatı hem oranları şimdiden 24 tane büyülü keskinlik ve 114 tane ruh taşım var toplayıp yoplayım p açıcam çok zevkli oluyo :D

Kolaya lütfen kaçmayın, daha doğrusu kolaydan kaçınız, TR tipiye göre ayarlandı özellikler, şuanda zevkle yavaş yavaş çarı dizmeye başlıyorum bırakın üşenmeyi oynayın :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri