noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Mysql hatası, yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sura159852
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 770

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 sitemde

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '78.135.85.72' (4) in /home/femcomt2/public_html/config.php on line 3

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'femcomt2'@'localhost' (using password: NO) in /home/femcomt2/public_html/index.php on line 178

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/femcomt2/public_html/index.php on line 178

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'femcomt2'@'localhost' (using password: NO) in /home/femcomt2/public_html/index.php on line 179

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/femcomt2/public_html/index.php on line 179

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/femcomt2/public_html/index.php on line 180

Bu Yazılar var. Filezilla Putty Navicat Bağlanmıyor.Sorun nedir ? Gece 12 de yattım server açıktı. Bir Sıkıntı yoktu ? Hiç bir işlem yapmadım yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Öncelikle Sağolun .Ancak putty navicat filezilla hiçbirine bağlanamıyorum. Bilişime dün ticket attım datacenterle ilgili sorun var dediler çözüldü. Bugün tekrar meydana geldi olay bu sefer datacenterde sorun yok diyorlar. Nasıl çözerim ?

Büyük Bir İhtimalle Files'ınızda ki Mysql.tar.gz Bozukdur. Kurulmamıştır. Ya da Kurulumu Yanlış Yere Yapılmıştır.

Başka Files Kurmayı Deneyin

Ya da Mysql.tar.gz'yi Yeniden Doğru Yere Kurun.

/var/db Bölümüne Kurulucak.

mysql bilgilerini doğru girdinmi diye kontrol et, ikincisi aldığın host desteklemiyor olabilir , üçüncüsü yeni bir panel deneyebilirsin.

Öncelikle Sağolun .Ancak putty navicat filezilla hiçbirine bağlanamıyorum. Bilişime dün ticket attım datacenterle ilgili sorun var dediler çözüldü. Bugün tekrar meydana geldi olay bu sefer datacenterde sorun yok diyorlar. Nasıl çözerim ?

Anladım. Barındığınız Sunucu İle Alakalı Sorun Olabilir. Bilişiminizle Görüşün. Sadece Sizin Yapabileceğiniz Bir Sorun Olmayabilir.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri