HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar 1 kac gündür arastırıyorum sunucuyu yeni acmıslar panelleri filesleri falan hosuma gitti fiyatlarıda gayet iyi ama alan varsa müşteri hizmetleri nasıl merak ediyorum teslim etme süreleri gerçekten hızlımı yardım ederseniz sevinirim...
Hizmetlerini hiç bilmiyorum ancak beyfendicim bu sektörde en sağlam işi kimler yapar biliyormusun dürüst olanlar yapar. Denizhosting sahibi çok dürüst ve doğru söylüyor herşeyi, ben almanı tavsiye ederim. her konuda bilinçlendiriyor firmasının açıklarını söylüyor bu cok güzel birşey. bir konuş derim en önemliside güvenilir.bu firmayı yeni açtı eski firması sanshosting yıllarca acık kaldı.Arkadaslar 1 kac gündür arastırıyorum sunucuyu yeni acmıslar panelleri filesleri falan hosuma gitti fiyatlarıda gayet iyi ama alan varsa müşteri hizmetleri nasıl merak ediyorum teslim etme süreleri gerçekten hızlımı yardım ederseniz sevinirim...
Hizmetlerini hiç bilmiyorum ancak beyfendicim bu sektörde en sağlam işi kimler yapar biliyormusun dürüst olanlar yapar. Denizhosting sahibi çok dürüst ve doğru söylüyor herşeyi, ben almanı tavsiye ederim. her konuda bilinçlendiriyor firmasının açıklarını söylüyor bu cok güzel birşey. bir konuş derim en önemliside güvenilir.bu firmayı yeni açtı eski firması sanshosting yıllarca acık kaldı.
yorumun için teşekkür ediyorum dediklerin gerçekten doğru konustum firma sahibleriyle gayet iyi davrandılar alıcağım bu hafta içi inşallah teslimde ve teslim edildikten sonrda memnun kalırım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)