darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Denizli Hosting Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcmany64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 513
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar 1 kac gündür arastırıyorum sunucuyu yeni acmıslar panelleri filesleri falan hosuma gitti fiyatlarıda gayet iyi ama alan varsa müşteri hizmetleri nasıl merak ediyorum teslim etme süreleri gerçekten hızlımı yardım ederseniz sevinirim...

Arkadaslar 1 kac gündür arastırıyorum sunucuyu yeni acmıslar panelleri filesleri falan hosuma gitti fiyatlarıda gayet iyi ama alan varsa müşteri hizmetleri nasıl merak ediyorum teslim etme süreleri gerçekten hızlımı yardım ederseniz sevinirim...
Hizmetlerini hiç bilmiyorum ancak beyfendicim bu sektörde en sağlam işi kimler yapar biliyormusun dürüst olanlar yapar. Denizhosting sahibi çok dürüst ve doğru söylüyor herşeyi, ben almanı tavsiye ederim. her konuda bilinçlendiriyor firmasının açıklarını söylüyor bu cok güzel birşey. bir konuş derim en önemliside güvenilir.bu firmayı yeni açtı eski firması sanshosting yıllarca acık kaldı.

Hizmetlerini hiç bilmiyorum ancak beyfendicim bu sektörde en sağlam işi kimler yapar biliyormusun dürüst olanlar yapar. Denizhosting sahibi çok dürüst ve doğru söylüyor herşeyi, ben almanı tavsiye ederim. her konuda bilinçlendiriyor firmasının açıklarını söylüyor bu cok güzel birşey. bir konuş derim en önemliside güvenilir.bu firmayı yeni açtı eski firması sanshosting yıllarca acık kaldı.

yorumun için teşekkür ediyorum dediklerin gerçekten doğru konustum firma sahibleriyle gayet iyi davrandılar alıcağım bu hafta içi inşallah teslimde ve teslim edildikten sonrda memnun kalırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri