Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Haber Google'a Şok Dava

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drowzee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

google-a-sok-dava-5581537_400.jpg

Google aralarında Apple, Microsoft, Samsung ve Motorolanın da bulunduğu patent trolü mağdurları kervanına 125 milyon dolar giriş ücretiyle katıldı.Patent Trolü şirketler bana göre zekice ve biraz haksız para kazanan şirketler, son yıllarda Amerikada işleri tıkırında. Basitçe, bir konuda aldıkları patentle ilgili her hangi bir üretim yapmayan bu şirketler daha sonra çevredeki ilgili işlerden lisans ücreti alıyorlar. SimpleAir de bunlardan birisi.Daha önce de teknoloji devlerinin peşine düşen SimpleAir isimli patent trolü şirket bu kez de kendisine kurban olarak Google'ı seçti. Mahkeme salonunda Android işletim sistemindeki push bldirimlerin kendi patentleri dahilinde olduğunu kanıtlayan şirket zararlarının kapatılması için 125 Milyon Dolar talep ediyor. 2012 yılında da aynı şekilde Apple'a karşı davayı kazanıp sitesinde portfolyo bölümünde Apple'a referans veren şirket bakalım bu aktivitelere ne kadar devam edecek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri