Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beyler PS2 Var Bende Herşeyi Tam
-Araç Gereçler
-Memory Card
-Taşınabilir HDD (500 GB)
-IDE HDD (80 GB)
PS2'nin DVD Okuma Yeri Bozuk Yani Okumuyor
İnternette Okudum Memory Carda Bir İşlem Yapıp HDD İle Oyun Açmasını Sağlayabiliyomuşuz
Yani Sorduğum CD/DVD Olayına Girmeden PS2'de HDD ile Oyun Açabilirmiyiz
-Araç Gereçler
-Memory Card
-Taşınabilir HDD (500 GB)
-IDE HDD (80 GB)
PS2'nin DVD Okuma Yeri Bozuk Yani Okumuyor
İnternette Okudum Memory Carda Bir İşlem Yapıp HDD İle Oyun Açmasını Sağlayabiliyomuşuz
Yani Sorduğum CD/DVD Olayına Girmeden PS2'de HDD ile Oyun Açabilirmiyiz
Açabiliriz ama Dvd Oynatıcıyı kullanmak zorundayız.
LaunchELF isimli Ps2 için üretilmiş bir program var. Bu programı indirip dvd ye atıyorsunuz. Sonra da Ps2 de çalıştırıyorsunuz. Ardından HDD diskinizi takıyorsunuz ve çalışıyor. Ama sorun şu ki sizin dvd okuyucunuz bozuk.
Eğer bilgisayar donanımları satan bir mağaza biliyorsanız, usb portu ile takılabilen dvd okuyucuları mevcut.
Bu aparatı kullanarak oyun zevkinize devam edebileceğinizi düşünüyorum. Yine de PlayStation'dan anlayan uzman bayilere de danışmanızı öneririm.
LaunchELF isimli Ps2 için üretilmiş bir program var. Bu programı indirip dvd ye atıyorsunuz. Sonra da Ps2 de çalıştırıyorsunuz. Ardından HDD diskinizi takıyorsunuz ve çalışıyor. Ama sorun şu ki sizin dvd okuyucunuz bozuk.
Eğer bilgisayar donanımları satan bir mağaza biliyorsanız, usb portu ile takılabilen dvd okuyucuları mevcut.
Bu aparatı kullanarak oyun zevkinize devam edebileceğinizi düşünüyorum. Yine de PlayStation'dan anlayan uzman bayilere de danışmanızı öneririm.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)