- Konular
- 937
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Onlarca insan hosting şikayetler bölümünde açılan şikayet konularına yorum atarken erdemaa sadece beni banlıyor ve haksız yere banlıyor
Nedenmi ?
Hosting şikayet leri bölümündeki kurala göre "Adminin belirlediği kurala göre" Karalama veya düşündüğünüz yorumları attığınız taktirde banlanırsınız yazıyor ancak ben ne karalama yorumu attım nede düşündüklerimi yazdım. ben sadece kanıtsız bir konun kapatılması için görevliyi çağırdım
@erdemaa ; Sen erdemaa konuya gelip beni neden banladığını kanıtlarla sunarmısın .
@peacemackers ;
Onlarca insan hosting şikayetler bölümünde açılan şikayet konularına yorum atarken erdemaa sadece beni banlıyor ve haksız yere banlıyor
Nedenmi ?
Hosting şikayet leri bölümündeki kurala göre "Adminin belirlediği kurala göre" Karalama veya düşündüğünüz yorumları attığınız taktirde banlanırsınız yazıyor ancak ben ne karalama yorumu attım nede düşündüklerimi yazdım. ben sadece kanıtsız bir konun kapatılması için görevliyi çağırdım
@erdemaa ; Sen erdemaa konuya gelip beni neden banladığını kanıtlarla sunarmısın .
@peacemackers ;
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
3.Firma,müşteri ve görevli hariç kimse konulara yorum atamaz.
Kural açık ve net 1 yıl 3 aydır burada görevliyim Allah'a Şükür yaptğım her işin bir kanıtı vardır.
Sadece sana ceza verilmedi merak etme.O konulara kim attıysa verildi.
Son günler de multi hesaplarla bölümü işgal ettiğini de unutma.
ogs3 seems to have multiple personalities using satara1 and tayyip1 and reis6155 and capital2 and TeknotekBilisim and TurkeyServers and ogs3 sharing the same computer. No soup for you! and you! and you!
Tek bir mesaj da olsa bu bölüm de artık kural neyse uygulanacaktır.Hakkını araman takdir edilecek bir durum ama yaptığım iş kurallara aykırı değil.
Burada rankı alamadın gittin sgtprice şikayet ettin sonra etrafında dolandın bir de özel mesajla domain hediye etmişsin
asdasdasddj şikayet etmişsin.
Hepsi multi üyeliklerle.Gitmişsin bir de rank almak için sgtprice hediye alan adı yolluyon yöneticiye.
İyi günler.
@peacemackers; Bu kişi Hosting bölümünü işgal ettiğin için,yöneticiler hakkında aşağılayıcı konular açtığın için,hosting yöneticisine özelden alan adı yolladığın için bütün multi üyelikleri süresiz kapatılmıştır bilginize.
- Konular
- 616
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- -55
- DevLira
- 0
Merhabalar,
Nedenmi ?
@peacemackers ;
![]()
Yeter, çocuk kendi kendine mod olma hevesi , her admine bir konu açıyorsun asdsadasdf şikayet yok almadan önce okunması gerekenler felan diye , iyi yapıyor , hosting yerini iyice baltalıyosun banlansın bu hesabında , velet muratcan sağlam ,13 yaşındaki çocuksun en iyisini yapıyolar senin gibi veletler , admine bile konu açıyor gelme gülme ya , çocuğa bak.
Son düzenleme:
- Konular
- 937
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sen maviaybilisimin dolandırıcı sahibi Bahri Canbulat sın @sgtprice ; sayın yöneticim ip taraması yapabilirsiniz bunun uzmanlıgının alınması lazım.Yeter, çocuk kendi kendine mod olma hevesi , her admine bir konu açıyorsun asdsadasdf şikayet yok almadan önce okunması gerekenler felan diye , iyi yapıyor , hosting yerini iyice baltalıyosun banlansın bu hesabında , velet muratcan sağlam ,13 yaşındaki çocuksun en iyisini yapıyolar senin gibi veletler , admine bile konu açıyor gelme gülme ya , çocuğa bak.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 616
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- -55
- DevLira
- 0
Sen maviaybilisimin dolandırıcı sahibi Bahri Canbulat sın @sgtprice ; sayın yöneticim ip taraması yapabilirsiniz bunun uzmanlıgının alınması lazım.
Harbimi , çok akıllısın la , aynştayn ' ın kayıp oğlu musun sen?
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...