Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serverime Özel Harita , Silah , Npc Yapmak İstiyorum. [Her Yorum + REP]

Transformice12

Level 5
TM Üye
Konular
148
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
Başarım Puanı
87
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 13 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar.

Şimdilik Bakımda Olan Ama Yakında Piyasaya Çıkacak Serverim İçin Özel Harita Tasarımları , Npcler , Silahlar , Zırhlar vb. Şeyler Yapmak İstiyorum.
Bunun İçin Bana Lazım Olan Programları Araştırdım ve 1-2 Tane Sonuç Buldum.

3D Maker Programı Çok Önerildi Lakin Zor Bir Program Kullanmayı Çözemedim. Bana Hem Harita Yapma Programını Öğretebilecek Hemde Bu Npc ve Silah Yapma Programını Öğretecek Arkadaşlar Lazım. Harita Yapma Programını Bilmiyorum Maalesef.

Öğreten Arkadaşların Hakkı Gerek Para Yoluyla Gerek ise GMlik Yoluyla Ödenecektir. ALacağımız Server Tutarsa Kendime Uygun Bir Makine Alıp Swyi Ona Atacağım. Yani Rahatlıkla Oynayabilir Userler Sıkıntı Çıkmaz. Sözünden Dönen Bir İnsan Değilimdir Bunu Belirteyim. Ayrıca Para Olarak Ödeme Yolu Makine Alacağım İçin Kısa Bir Süre Durdurulmuştur.

Serveri Aldığım An O Arkadaşa Full Yetkili "GM"'lik Verilecektir. Server Orta Derecelidir ve Files Tarafımızca Kodlanmaktadır.

Yardım Edecek Arkadaşlar İçin İletişim Adreslerim ;

Facebook Linkini Böyle Vermeyi Uygun Buldum. Şimdi İse Skype Linkim

Güncel Tutan Herkeze Teşekkürler , İyi Forumlar.

Evet Arkadaşlar.

Şimdilik Bakımda Olan Ama Yakında Piyasaya Çıkacak Serverim İçin Özel Harita Tasarımları , Npcler , Silahlar , Zırhlar vb. Şeyler Yapmak İstiyorum.
Bunun İçin Bana Lazım Olan Programları Araştırdım ve 1-2 Tane Sonuç Buldum.

3D Maker Programı Çok Önerildi Lakin Zor Bir Program Kullanmayı Çözemedim. Bana Hem Harita Yapma Programını Öğretebilecek Hemde Bu Npc ve Silah Yapma Programını Öğretecek Arkadaşlar Lazım. Harita Yapma Programını Bilmiyorum Maalesef.

Öğreten Arkadaşların Hakkı Gerek Para Yoluyla Gerek ise GMlik Yoluyla Ödenecektir. ALacağımız Server Tutarsa Kendime Uygun Bir Makine Alıp Swyi Ona Atacağım. Yani Rahatlıkla Oynayabilir Userler Sıkıntı Çıkmaz. Sözünden Dönen Bir İnsan Değilimdir Bunu Belirteyim. Ayrıca Para Olarak Ödeme Yolu Makine Alacağım İçin Kısa Bir Süre Durdurulmuştur.

Serveri Aldığım An O Arkadaşa Full Yetkili "GM"'lik Verilecektir. Server Orta Derecelidir ve Files Tarafımızca Kodlanmaktadır.

Yardım Edecek Arkadaşlar İçin İletişim Adreslerim ;

Facebook Linkini Böyle Vermeyi Uygun Buldum. Şimdi İse Skype Linkim

Güncel Tutan Herkeze Teşekkürler , İyi Forumlar.

map için bu işine yarayabilir emin değilim bir göz at istersen.
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...tin2-map-object-ekleme-map-editorattrwtr.html

item yapımı içinde buna göz atabilirsin.
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/1961800-yeni-item-yaratma-programi-zagre.html

Yeni npc içinde Alpi1s yapmış belki biraz kurcalarsan sende yapabilirsin.
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-client-pack-paylasimlari/2923663-yeni-npc-tasarimi.html

inş işine yarar.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri