romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ban ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NeoNDaRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 455
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeoNDaRK

Level 4
TM Üye
Konular
47
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben konu açmaktan kuralları olumsuz herşeyden kullanmam küfür etmem 1.kere hata yapabilir insan

Benim 50 kristalım çalındı çalındıgını arkadaş dediğim kişi söyledim sırf soyulmasın diğe çalanada küfür ettim öyle banlandım

AMa iyi bi arkadas kazıgı yedim eyv

2.ci JrCrea neden ban yedi hala belirsiz 3 gün yedi ama mesele ban yiyip yememesi değil Neden niçin ben okadar emek veriyorum zaman harcıyorum 2.kez yedi sesimi çıkarmadım

3.videoda ise InfazTime

Aç youtube dinle mk yazdım sırf kötülük olsun diğe 3.kez ban atmışsınız bide utanmadan gelmişsiniz konu açıp durma konuları ihmal etmekden yorulmadın diyorsunuz Ben kendımı savunuyorum

açıklıyorum konu kapatan sizsiniz kafanız çalışsa ya bu arkadas konu açmış kişi kapat dememiş kapatmıyım dersiniz söyleyincede ban yiyoruz

Ben Youtube aç dinle mk dediğim için ban yediysem

bişi dicemde demiyorum neyse ya bundan sonra konuşmuycaz bile ban yememk için o kadar diyim !!!

Ben konu açmaktan kuralları olumsuz herşeyden kullanmam küfür etmem 1.kere hata yapabilir insan

Benim 50 kristalım çalındı çalındıgını arkadaş dediğim kişi söyledim sırf soyulmasın diğe çalanada küfür ettim öyle banlandım

AMa iyi bi arkadas kazıgı yedim eyv

2.ci JrCrea neden ban yedi hala belirsiz 3 gün yedi ama mesele ban yiyip yememesi değil Neden niçin ben okadar emek veriyorum zaman harcıyorum 2.kez yedi sesimi çıkarmadım

3.videoda ise InfazTime

Aç youtube dinle mk yazdım sırf kötülük olsun diğe 3.kez ban atmışsınız bide utanmadan gelmişsiniz konu açıp durma konuları ihmal etmekden yorulmadın diyorsunuz Ben kendımı savunuyorum

açıklıyorum konu kapatan sizsiniz kafanız çalışsa ya bu arkadas konu açmış kişi kapat dememiş kapatmıyım dersiniz söyleyincede ban yiyoruz

Ben Youtube aç dinle mk dediğim için ban yediysem

bişi dicemde demiyorum neyse ya bundan sonra konuşmuycaz bile ban yememk için o kadar diyim !!!

kim 50 kristalini yürüttü la

[sıze=2][ı]bütün çarlarının ben attım videosunu eğer merak ediyosan yotube'ye hangi çarın banlandıysa nickini yaz videolar çıkar orda zaten , neden ban yediğini öğrenirsin o zaman .. [/ı][/sıze];)

Zachriel MaddienRoman Senin char ya bana kızmıştın arkadaşımsın sende bende başkasıyla 50 kristalllik itemi 25 kristala vericektim karşıdakı çaldı bende arkadaş listemde sana söyledim sırf soyulma diğe bil diğe pmden benı soyan cocuga küfür ettim sende arkadaşın olarak banlattın ya onu diyorum ama barıştık

İNANMAZ BAZI GM LER AL LAHDAN KANITIMIZ VAR !

50 kristala aldıgım itemi kaskı 25 kristala satıcaktım karşıdakıde itemi aldı 25 kristali vermeden kaçtı bende arkadaşımsın die MaddienRoman sırf beni soyan seni soymasın zarar vermesin die uyarıcaktım arkadaşım olarak benı soyana o.ç yazdım sana mesajda sende sağolsun kanıtı almısın atmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri