Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
İstek Yasaktır.
Öncelikle merhaba. Ben belirttiğiniz oyunun yöneticisiyim.
Yaptığım işlerin beğenilmesi açıkçası hoşuma gidiyor ama hoşuma gittiği kadar da sinirlendiriyor. Çünkü milletimiz herşeyi hazır bekliyor. Panelimi internette boşuna aramayın hazır panel değildir. Tamamı kendi kodlamamdır.(Grafiklerin tamamı değil tabiki.) Çünkü milletin eline bakmaktansa oturup kendi panelimi yazmayı tercih ettim. İnternette o kadar çok döküman ve o kadar çok materyal var ki anlatamam. fakat kimse dönüp bakmıyor. Ne uğraşıcam hazır bulur kullanırım derdinde. Bu devirde hazır bulduğunuz panellerin çoğunun içeriside kıyıya köşeye gizlenmiş kodlar, açıklar vs. bulunmakta. Bana gelen bir kaç kişi var muhtemelen sizde gelip sormuşsunuzdur panelinizi verirmisiniz veya nerden buldunuz diye. Hepsini geri çevirmişimdir ki hakkım da. Fakat bu güne kadar bir allahın kulu kendim yaptım dememe rağmen nasıl yaptın, banada öğretirmisin veya nerden öğrenirim gibi cümleler sarfetmedi. Hazır araştırmayı bırakıp üretmeye geçin. Tüketici olmayın üretici olun.
Sıfırdan başlamak isteyenlere ve nerden başlayacağını bilemeyenlere belki yol gösterir. Ben buralardan öğrenmeye başlamıştım.
Son olarak önerim ise bol bol örnek kodlara bakın örnek kod parçalarını kurcalayın ve son olarak inciğini cinciğini öğrenmek istiyorsanız program kullanmayın Notepad++ kullanın hem renklendirmeli hemde hazır kodlar ve gereksiz eklemeler yapmadan yalın bir kodlama gerekleştirir ve her kodun ne işe yaradığını öğrenirsiniz.
Kolay gelsin.
Yaptığım işlerin beğenilmesi açıkçası hoşuma gidiyor ama hoşuma gittiği kadar da sinirlendiriyor. Çünkü milletimiz herşeyi hazır bekliyor. Panelimi internette boşuna aramayın hazır panel değildir. Tamamı kendi kodlamamdır.(Grafiklerin tamamı değil tabiki.) Çünkü milletin eline bakmaktansa oturup kendi panelimi yazmayı tercih ettim. İnternette o kadar çok döküman ve o kadar çok materyal var ki anlatamam. fakat kimse dönüp bakmıyor. Ne uğraşıcam hazır bulur kullanırım derdinde. Bu devirde hazır bulduğunuz panellerin çoğunun içeriside kıyıya köşeye gizlenmiş kodlar, açıklar vs. bulunmakta. Bana gelen bir kaç kişi var muhtemelen sizde gelip sormuşsunuzdur panelinizi verirmisiniz veya nerden buldunuz diye. Hepsini geri çevirmişimdir ki hakkım da. Fakat bu güne kadar bir allahın kulu kendim yaptım dememe rağmen nasıl yaptın, banada öğretirmisin veya nerden öğrenirim gibi cümleler sarfetmedi. Hazır araştırmayı bırakıp üretmeye geçin. Tüketici olmayın üretici olun.
Sıfırdan başlamak isteyenlere ve nerden başlayacağını bilemeyenlere belki yol gösterir. Ben buralardan öğrenmeye başlamıştım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(HTML)
(Her türlü web tasarım programlama HTML, CSS, MYSQL, jQuery, Javascript vs vs.)
(Örnek Kodlar ve dersler)Son olarak önerim ise bol bol örnek kodlara bakın örnek kod parçalarını kurcalayın ve son olarak inciğini cinciğini öğrenmek istiyorsanız program kullanmayın Notepad++ kullanın hem renklendirmeli hemde hazır kodlar ve gereksiz eklemeler yapmadan yalın bir kodlama gerekleştirir ve her kodun ne işe yaradığını öğrenirsiniz.
Kolay gelsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)