HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İpohone 5 alcaktım ona kaldıysa alma dedi oradakiler.SIII En ideali dediler aldım bende![]()
samsunglar çok kötü yerinde olsam nakia alırdım
Hayırlı olsun güle güle eskitin.
Samsunglarla ( android işletim sistemiyle ) yıldızım bir türlü barışmadı 5s aldım bende
Samsunglarla ( android işletim sistemiyle ) yıldızım bir türlü barışmadı 5s aldım bende
Hayirli olsun
androidle ilgili sorunun olursa ulasabilirsin. Anliyorsan baska tabi 
için rahat olsun.Nokia artık zaten windows'un ve bence telefonda yeni ve başarısız bir işletim sistemi, yapacakların en azından şuan için sınırlı , Iphone 'da ne kadar işletim sistemiyle kaliteli olursa olsun,güvenlikli olursa olsun kullanışsız, En iyisi Android kullanıcıyı sınırlamıyor.İçeriği Daha zengin.
Bence samsung gayet iyi bir marka.
androidle ilgili sorunun olursa ulasabilirsin. Anliyorsan baska tabi 
eyv.iyiye benziyor benim için rahat![]()
için rahat olsun.Nokia artık zaten windows'un ve bence telefonda yeni ve başarısız bir işletim sistemi, yapacakların en azından şuan için sınırlı , Iphone 'da ne kadar işletim sistemiyle kaliteli olursa olsun,güvenlikli olursa olsun kullanışsız, En iyisi Android kullanıcıyı sınırlamıyor.İçeriği Daha zengin.
Bence samsung gayet iyi bir marka.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)