D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

kenan iyi bak videoya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seyirciler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

993809_498274923618366_2128786648_n_635258666400817578.jpg

KENAN BU SENİN RESMİN Mİ NASIL BİR TİPİN VAR :f27::ka24::f34::m33:

güncel:D
yorumlarınızı bekliyorum

Lan cocuk ? Nezaman benı kesmısın serefın carıyla 1 kere vs atmam ben dün ben oyunda degıldım hayırdır ? Canın vs mı iştiyor gel cöle atalım setine ? Dünkü olayıda ögrendım :) sanırsam serefın carı senı 3 kere kesmiş görüdügüme görede şaman vurmus kesmiş ss almısıın bu kadarmı aciz oldunuz :) 3 kere öldügünün vıdeosunu ataydın adam öle diyor görenler :) şaman vurmus vurmasa sen kım serefin carını kesmek kim

serefin carındakıne kenan deler bnm cardakıne seref derler :D adamlar kime laf atıcaıgnı karıstrıdı görende kesmiş sancak olayları duydum dun koçum ii kesmıs senı 3 kere onların vıdeosunuda alaydın sankı serefı yenmıste :D burda vıdeo atıyor 1 kere kesmısın ee onuda saman sayesınde :) bu kadar aciz olma yürek yediysen setıne vs ye gel benle

Lan cocuk ? Nezaman benı kesmısın serefın carıyla 1 kere vs atmam ben dün ben oyunda degıldım hayırdır ? Canın vs mı iştiyor gel cöle atalım setine ? Dünkü olayıda ögrendım :) sanırsam serefın carı senı 3 kere kesmiş görüdügüme görede şaman vurmus kesmiş ss almısıın bu kadarmı aciz oldunuz :) 3 kere öldügünün vıdeosunu ataydın adam öle diyor görenler :) şaman vurmus vurmasa sen kım serefin carını kesmek kim

sen dün oyunda değil miydin ? :D hahahah dün kestimde lanetlizort isimli çarını bekli burda diye zırlayan kimdi çölde ? :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri