ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sacha buda son gir bi bak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WatchOurLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 312
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WatchOurLove

Level 6
TM Üye
Konular
93
Reaksiyon Skoru
118
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[COLOR=#333333 @[USER=1750950]Sacha[/USER];

Her haksız yere banlanmassınız denildiğinde ortaya atlayarak,BENİ HAKSIZ BANLADINIZ ! demeye gerek yok.[/COLOR]
Bir konun var ve o konuda burada yazdıklarını detaylıca anlatmışsın zaten ; http://www.turkmmo.com/ely-metin22/2...r-misiniz.html

Demişsin ya hani tamam açtık konu da ben banlanalı 1 ayı geçti ve demişsin ki ortaya atlayarak yanlış bi tabir olmuş benim bir yere atladğım yok sadece emeğimin uğraşlarımın hakkımın peşindeyim senin pencerenden bakınca anlamazsın anlaşıldğı kadar bu oyuna para yatırmamışsın ve hakkın yenmemiş konu kitleyince ne oluyor onu da anlamıyorum da erdemaa dışında HANGİ BİRİNİZ İLGİLENDİNİZDE KONU AÇTIK !!!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
[SIZE=3 @[USER=1750950]Sacha[/USER]; yanlış anlama sana tepki vermek gibi niyetim yok ama adminin ilgilenmesi gerekiyomus oda ilgilenmiyo ozel mesajlara zaten bakmıyo bizde bu şeklde dile getrimeye çalısıyoruz[/SIZE]

Moderatör tarafında düzenlendi:
[SIZE=3 @[URL="http://www.turkmmo.com/member.php?u=1750950"]Sacha[/URL]; yanlış anlama sana tepki vermek gibi niyetim yok ama adminin ilgilenmesi gerekiyomus oda ilgilenmiyo ozel mesajlara zaten bakmıyo bizde bu şeklde dile getrimeye çalısıyoruz[/SIZE]
admin su an yogn biraz sabretdonucektir sana

Merhabalar,

Hakkınızı bu şekilde arayamassınız,size ben veya diğerleri yardımcı olamam.
Size Shorty ve admin cevap verebilir,gördüklerindede cevap vereceklerdir.
Konunuz uzun süre açık kalıd ekstra bir açıklam falan yapmadınız tek yaptığınız @ Shorty; @ admin; yazmaktı.
Bunu 10 kerede yazsanız bir kerede yazsanız Shorty ve admin müsait vaktinde bakacak.
Bu adam 10 kere yazmış buna öncelik vereyim gibi bir düşünceyede girmeyecekler.Dolayısıyla konunun açık kalması yada bi çok açık konunun olması bir şeyi değiştirmiyor.
Yapabileceğin tek şey beklemek ki beklerkende böyle konular açınca "haklıyken,haksız duruma" düşebilirsin.
Burada sadece bana bir şeyler söylemişsiniz.
Özel mesja atmayı biliyorsun.Özel mesaj neden atmadın ? yada attında cevap mı vermedim ? Her neyse,kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri