noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

BüyükWeb

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DabuLu0041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 814
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İlk öncelikle hayırlı pazarlar diliyorum arkadaşlar ,

Ben uzun zamandan beri forumda yoktum baya bir değişiklik olmuş çoğu Hosting & Bilişimler kapanmış görünmekte .
BüyükWeb halen sımsıkı taş gibi cazibiyle ayakta burada onuda söylemeden geçmek istemiyorum :) .
Neyse ben şimdi BüyükWeb den sunucu almak istiyorum TR tipi Files seçeneğini inceledim hoşuma gitti tabi gerçekdede böylemi bilemiyorum .
Şimdi tek isteğim şudur ben NPC ler den MySQL den felan hiç anlayan bir insan değilim açıkcası Bu BüyükWeb' de şöyle bir imkan varmıdır ? ;
Örnek veriyorum ; MMOMT2 - Biraz reklam olucak ama SaltanatMT2 herkez biliyor zaten Saltanatdaki Dönüşümler gibi Efsunları aynı oranda Direk TR tipi gibi istiyorum .. Dediğim gibi köprüyü geçene kadar ayıya dayı denilenlerden olmak istemiyorum bir iş yapıyor isek düzgün olsun neyse o hesabı .
Şimdi BüyükWeb'den sunucu METİN2 yani satın alıcam aynı SaltanatMt2 deki gibi ; EFSUNLAR , DÖNÜŞÜMLER , MARKET DEKİ EŞYALA , SKİLLER , AKLIMA GELMEYEN BİR ÇOK SEÇENEK kısacası EMEK server gibi olmasını istiyorum şimdi bana TR tipini direk yükler onlarda ben oynama yapmak zorunda kalırım berbat ederim bana direk örnek verdiğim gibi Saltanat mt2 yi bilenler bilir .. onun NPCl eri gibi EMEK olması lazım .. birine yardım gerekçesi yani GM ilanlarıdan bu işlerden anlayan biri diye duyurmak istemiyorum Firma ile benim aramda olsun sıcağı sıcağına hesabı Biraz Uzun ve karmaşık oldu k.bakmayın Cevaplarınızı Bekliyorum Efendim .. BüyükWeb sahibleride aramıza katılır ise daha münasip olur Teşekkürler , Saygılar .

Merhaba,

biz ne yazıkki isteğe özel filesler yapmamaktayız. Standart olarak paket kurulum yapıyoruz ekstra düzenlemeler size ait.

O yüzden köprüyü geçme mevzusu asla bizde olmaz çünkü biz satmadan öncede açıkca söyleriz durumu.

En Hızlı Teslimat Büyükwebde Var Vede Sende Bahsetmişsin Kaç Senelik Firma Bugün Açılıp 1 Ay Sonra Kapanan Firmalara Para Kapdırmakdansa
Büyük Webden Alırım Hem Sorunsuz Hem Hızlı Hem İlgili Files Beğenmediysen Ücret Karsılığı Veya GMlik Karsılığı Filan Birilerine Editletebilirsin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri