Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ,
Bildiğiniz gibi 24 ocakta yeni sunucu Ely4 açılıyor.Sv açılmadan önce buraya isteklerinizi olmasını istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz.
Böylece tek konuda yöneticilerin görmesini sağlarız .
Ben başlayım
Ben EXP koruma yüzüklerinin süresinin artırılmasını veya bir npc den quest gibi alınmasını istiyorum
Çünkü ; EXP Koruma yüzüğü aktifken birisi yanımıza gelip ks attığında aniden lv atlıyoruz.Ve 1 saat gerçekten çok az gideceğimiz yere gidene kadar kasılmaya başladığımız zamana kadar 30 dakikası zaten gidiyor yüzüğün.
Hemde bildiğiniz gibi Ely4 BK düşürmeli olacak yani 30 40 lv charlar ile metin kesmemiz gerecek bol bol.Bunun içinde exp koruma yüzüğüne ihtiyacımız var .
Sizde önerileriniz varsa belirtin yönetim daha rahat görsün.
Bildiğiniz gibi 24 ocakta yeni sunucu Ely4 açılıyor.Sv açılmadan önce buraya isteklerinizi olmasını istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz.
Böylece tek konuda yöneticilerin görmesini sağlarız .
Ben başlayım
Ben EXP koruma yüzüklerinin süresinin artırılmasını veya bir npc den quest gibi alınmasını istiyorum
Çünkü ; EXP Koruma yüzüğü aktifken birisi yanımıza gelip ks attığında aniden lv atlıyoruz.Ve 1 saat gerçekten çok az gideceğimiz yere gidene kadar kasılmaya başladığımız zamana kadar 30 dakikası zaten gidiyor yüzüğün.
Hemde bildiğiniz gibi Ely4 BK düşürmeli olacak yani 30 40 lv charlar ile metin kesmemiz gerecek bol bol.Bunun içinde exp koruma yüzüğüne ihtiyacımız var .
Sizde önerileriniz varsa belirtin yönetim daha rahat görsün.
2.Önerim; BK'lar iç içe konulsa güzel olur. Böylece envanterimizde yer kaplamaz ve BKları rahatca toplayabilip , toplu şekilde de satabiliriz.
benimde bi önerim var ely3 de zehir ve çelikler sandık ve boslardan elde ediliyor bunun yerine tr deki gibi sürgün mağrasında ki slotlardan düşsün arkadaşın dediği gibi exp koruma için bi çözüö bulunsuz bi kaç pvp de görmüştüm Thor'un yüzüğü var tıklayınca kesinlikle exp gelmiyo bidaha tıkayınca exp geliyo bunu kullanabilirsiniz 

[h=1]ElyM2 Hakkında Sorularınız ve Önerileriniz
[/h]
Sorularınızı ve önerilerinizi bu konu altından yazabilirsiniz.
[/h]
Sorularınızı ve önerilerinizi bu konu altından yazabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...