Eğer konu daha önceden açılmışsa açan kişiden özür dilerim vede değerli editörlerimden ricam lütfen konuyu kilitleyiniz. Ancak daha önceden böyle bir konu açılmamışsa size yardımcı olmak isterim.
Öncelikle belirtiyim, vereceğim program en düşük seviyedeki bilgisayarlarda bile (Örnek benim bilgisayarım gibi
) çalışabilmektedir.
Yapmanız gereken indirmek, ve genel prosedür olarak programı çalıştırıp kurmak için hazır hale getirmek. Kurduktan sonra kendisi güncelliycektir. Ayriyettten belirtmek isterim ki sizin kullanacağınız otuz (30) günlük deneme sürümü olduğu için herhangi bir sıkıntı duymadan siz sadece ileri deyin, seri kod istemiycektir kendisinde deneme sürüm kodu zaten mevcuttur. Yükledikten sonra güncellemeniz gerekiyor sanırım, çünkü bende güncelledi. Ardından hiçbir sorun yaşamadan internette gezebilir, bilgisayarınızda her türlü flash belleği vede CD/DVD/Blu-RAY' i çalıştırabilirsiniz. Virüs girmesi gibi bir olasılıkla %99 karşılaşmayacaksınız.
NOT: Bu konu, bilgisayar üzerine açtığım ilk konu. Eğer bir kusur işlemişsem affola. Lütfen üstadlarım yanlışlarımı bana mesaj olarak bildirsin. +rap vermeyide unutmayın
Az daha unutuyordum, linki bir siteden alıntı yaptım. Yanlış bir şey yapmışsam kusura bakmayın
Öncelikle belirtiyim, vereceğim program en düşük seviyedeki bilgisayarlarda bile (Örnek benim bilgisayarım gibi
) çalışabilmektedir. Yapmanız gereken indirmek, ve genel prosedür olarak programı çalıştırıp kurmak için hazır hale getirmek. Kurduktan sonra kendisi güncelliycektir. Ayriyettten belirtmek isterim ki sizin kullanacağınız otuz (30) günlük deneme sürümü olduğu için herhangi bir sıkıntı duymadan siz sadece ileri deyin, seri kod istemiycektir kendisinde deneme sürüm kodu zaten mevcuttur. Yükledikten sonra güncellemeniz gerekiyor sanırım, çünkü bende güncelledi. Ardından hiçbir sorun yaşamadan internette gezebilir, bilgisayarınızda her türlü flash belleği vede CD/DVD/Blu-RAY' i çalıştırabilirsiniz. Virüs girmesi gibi bir olasılıkla %99 karşılaşmayacaksınız.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT: Bu konu, bilgisayar üzerine açtığım ilk konu. Eğer bir kusur işlemişsem affola. Lütfen üstadlarım yanlışlarımı bana mesaj olarak bildirsin. +rap vermeyide unutmayın

Az daha unutuyordum, linki bir siteden alıntı yaptım. Yanlış bir şey yapmışsam kusura bakmayın
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)