Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bilgisayar Hızlandırma Programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Blazzkys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Teşekkürler fakat bu tarz programlar bilgisayarı hızlandırmıyor bana göre.Bilgisayarı hızlandırmak için bilgisaraya Anti-Virüs vs. kurmamak en iyisi.Zamanında bende hızlandırmak için ;

CCleaner
AVG PC Tuneup
Advanced System Care vs. programları denedim.Güzel programlar fakat pek işe yaradıklarını söyleyemem.

Yinede paylaşım için teşekkürler.İyi forumlar...

Elbette direk olarak hızlandırmıyor. Bilgisayardaki kalıntı dosyaları temizleyerek yer açıyor ve böylece bilgisayar biraz daha rahatlıyor. Ayrıca ram temizliği yaparak bilgisayardaki donma vs. olayları kalkıyor. Fakat bu tek seferde yapmakla olmaz. Düzenli olarak yapılırsa bilgisayarda hiç sorun kalmaz. Mesela ben 2günde bir temizliyorum ve bilgisayarım ilk aldığım gibi hızlı..

Elbette direk olarak hızlandırmıyor. Bilgisayardaki kalıntı dosyaları temizleyerek yer açıyor ve böylece bilgisayar biraz daha rahatlıyor. Ayrıca ram temizliği yaparak bilgisayardaki donma vs. olayları kalkıyor. Fakat bu tek seferde yapmakla olmaz. Düzenli olarak yapılırsa bilgisayarda hiç sorun kalmaz. Mesela ben 2günde bir temizliyorum ve bilgisayarım ilk aldığım gibi hızlı..

Bilgisayar donanım olarak iyi olmadıkça ne kadar ram temizlerse temizlesin performansında pek değişme olmaz.Çünkü bu programlar sisteme kurulduğunda sistemi yavaşlatıyorlar ve yaptıkları bakım sayesinde kendi yavaşlatmalarını telafi edebiliyorlar.Tek iyi tarafı bence Kalıntı dosyaları temizlemesi :)

Bilgisayar donanım olarak iyi olmadıkça ne kadar ram temizlerse temizlesin performansında pek değişme olmaz.Çünkü bu programlar sisteme kurulduğunda sistemi yavaşlatıyorlar ve yaptıkları bakım sayesinde kendi yavaşlatmalarını telafi edebiliyorlar.Tek iyi tarafı bence Kalıntı dosyaları temizlemesi :)

Ben her bilgisayarim yavasladiginda programi calistiriyorum ve her zaman bilgisayar hizlaniyor.. ben ise yaradigini dusunuyorum..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri