4. server hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TeenDesign
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

TeenDesign

Level 2
Konular
9
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yönetimden rica ediyorum lütfen lv sınırı 105 olmasın ve şu çelik ile tritondan sonraki itemler eklemesin. Emin olun öyle olursa daha iyi olur ve daha çok user olur. Hatta farkederseniz bu yeniliklerden sonra tr metin2'de bile online da düşüş yaşandı. Ben elym2 de eski metin2'yi yaşamak istiyorum. Ayrıyetten lw kasma hakkında ortalama 5 günde 105 olursunuz yazılmış bence çok kolay. Dahada zorlaştırılmalı.
Birde 4CH olsun.

Tabi bunların hepsi bir öneri. Lütfem elymt2 yöneticileri bu önerilerimi düşünsün.Okuduğunuz için teşekkürler.
İyi forumlar...
@Shorty; @admin;

Son düzenleme:
1- Metin2 nin online sayısında düşüş yaşanmış olması üyeliklerin kapanmasına bağlıdır. üyelikleri açık serverlere baktığın da her zaman ki gibi full çekiyor.
2- 105 lv sınırı gayet uygun bir sınır gerektiğinde bu sınır yükseltilebilir bu büyük bir problem değil.
3-Beta itemlerini çoğu kişi kullanamıyor bu servere bu itemlerin gelmesi büyük ilgi görür.Zaten tahmin ettiğin gibi de kolay yapılmaz emin ol ki o itemler.
Bu serverle birlikte 4 sw olacak aynı serverden aynı aynı açmanın bir mantığı yok ki adminler yöneticilerde bunu farketti ve 4.serveri böyle beta dönüşümlü bir server yaptılar
4- 4 Ch olmasının sana bir zararı dokunmaz bize de dokunmaz . Aksine getirisi olur . Daha rahat lag olmayan chler . Daha çok boss kesme. Daha rahat kasılma alanı oluşturur buda bize.

Gerekli açıklama yapıldı zaten ;

Standart Ely #4 Yeni Sunucu

Ben yapılmadı mı dedim?

Ben sadece görüşümü yazdım. Düzgün oku. Bide mod olcan
Ben size karşı aksine birşey demedim.
Görüşünüzü yazabilirsiniz,fakat ben sadece gerekli açıklamanın yapıldığını belirtmek istedim!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)