Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
FİKRET ORMAN
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı
Başkanımız Fikret Orman, 1967 yılında İstanbul'da doğdu. Orta öğrenimini Işık Lisesi'nde, Yüksek Öğrenimini Yıldız Üniversitesi ve ABD Florida Üniversitesi'nde tamamladı. Esin Yapı'nın ortaklarından olan Fikret Orman'ın Sanayi, Turizm ve İnşaat sektörlerinde Yönetim Kurulu Başkanlıkları ve Üyelikleri bulunmaktadır. Fikret Orman, İngilizce bilmektedir.
AHMET NUR ÇEBİ
İkinci Başkan
1959'da Trabzon'da dünyaya gelen Ahmet Nur Çebi, üniversite mezunudur. Sanayici olan Çebi, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
DENİZ ATALAY
As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcisi
1961 yılında Denizli'de dünyaya gelen Deniz Atalay, üniversite mezunudur. İşadamı Atalay, evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
UMUT GÜNER
As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
1975 Malatya doğumlu olan işadamı Umut Güner, 1 çocuk babasıdır.
AHMET ÜRKMEZGİL
Genel Sekreter
1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ahmet Ürkmezgil, matbaacılık alanında faaliyet göstermektedir. Ürkmezgil, üniversite mezunudur.
AHMET KAVALCI
Sayman
1960 Rize doğumlu olan işadamı Ahmet Kavalcı, evli ve 2 çocuk babasıdır.
MELİH SAMİ ESEN
İcra Kurulu Başkanı, Mali, İdari ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
1968 Gümüşhane doğumludur. Gazi Üniversitesi Ekonomi ve Bilkent Universitesi İşletme Fakültesi EMBA mezunudur. 1986 yılında üniversite öğrencilik yaşamı ile beraber çalışma hayatına başladı. Büyük inşaat firmalarında üst düzey görevlerdeki başarıları ile tanınmaktadır. Tuna Berfin'in babasıdır.
METİN ALBAYRAK
İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü
1964 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Metin Albayrak, üniversite mezunudur. İşadamı Albayrak, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.
FAİK AKDİL
Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
1941 yılında Denizli'de dünyaya gelen Akdil,inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Akdil, üniversite mezunudur.
YALÇIN KAYA YILMAZ
Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen sanayici Yalçın Kaya Yılmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
ERDAL TORUNOĞULLARI
Futbol Dış İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
21 Nisan 1964'te Kars'ta doğdu. İşadamı Erdal Torunoğulları, üniversite mezunudur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.
HAKAN ÖZKÖSE
Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
1967 yılında Artvin'de dünyaya gelen iş adamı Hakan Özköse, üniversite mezunudur.
ERDAL KARACAN
Amatör Şubeler ve Beşitaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen işadamı Erdal Karacan, evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
BERKAN GOCAY
Futbol Altyapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
1962 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ekonomist Berkan Gocay, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
METE VARDAR
Yönetim Kurulu Üyesi
1974 yılında dünyaya gelen Mete Vardar, üniversite mezunudur. Turizm sektöründe faaliyet göstermektedir.
EMRE KOCADAĞ
Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
1983 doğumlu olan Emre Kocadağ, gıda işletmeciliği yapmaktadır. Kocadağ, üniversite mezunudur.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)