- Konular
- 614
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın adminim benim rankım dün gece veriliyor ve bu sabah baktııgmda ban yemiş bir halde rankınız alınıcaktır diyor. sgtprice modu ısrar ettiğimden dolayı banlandıgımı söylüyor. bir ss leri atsın lütfen hakaretmi etmişim, küfürmü etmişim,haddimimi aşmışım ? biz turkmmodan cıkmıyoruz 7-24 turkmmoda geziyoruz biz bunun içinmi emek harcıyoruz 2 laf edince ban yemek içinmi suçum olsa tamam diyeceğim ancak bir suçum da yok.
Rankımıda aldılar. Lütfen adminim gerekn bütün istediklerinizi sadece size atacagım. ben bu işe o kadar para döktüm makinalarıma kadar size gösterebilirim. İstediğiniz bütün belgeleri size atarım ki zaten taranmıs halini atmıs bulunmaktayım.
@admin ;
@peacemackers ;
Lütfen sadece adminim baksın
Rankımıda aldılar. Lütfen adminim gerekn bütün istediklerinizi sadece size atacagım. ben bu işe o kadar para döktüm makinalarıma kadar size gösterebilirim. İstediğiniz bütün belgeleri size atarım ki zaten taranmıs halini atmıs bulunmaktayım.
@admin ;
@peacemackers ;
Lütfen sadece adminim baksın
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 614
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@sgtprice ; Size TeknoTek İle Bir Alakanız Olduğu İçin Rankınızın Aldınacağını Söyledi Ve Banlanma sebebiniz aşırı ısrar Olduğunu Söylemişti Yanılmıyorsam neden Tekrar bi konu açma gereği duyduğunuzu anlıyamıyorum
Sebebi şu, turkmmo da rank alımı için başvuracagım dediğimde hiçbir bilgim yoktu Teknotekbilisim İnternet Hizmetleri , yani Murat kardeşim den rica ederek onun bilgisayarında bütün işlemleri gerçekleştirerek başvurumu bizzat kendisi doldurup yolladı ve şuanda belirttiğim gibi ys belge no taranmıs hali vs. herşeyi gösterdim ek olarak admin gerekirse başka bilgiler isterse onuda gösteririm. ondan actım, aşırı ısrar olsa bile. cevap vermeyebilir banlamasımı gerekıyor ? ve aşırı bir ısrar yapmadım. ss leri atsın lütfen
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Sadece admin baksın sadece şu baksın sadece bilmem kim baksın.Burada adminler bizlere görev veriyor ki biz bakalım diye burada size özel hizmet yok.
Gelelim konuya arkadaşımız senin bizim şüpheliler sistemin de aynı kişiler olduğunuz gösteriliyor bu yüzden rankını almış.Bu yüzden daha da rank alamayacaksın daha da konu açmaya gerek yok.Aynı bilgisayardan büyük ihtimalle giriş yapmışsınız bu da sizi yakalatılıyor arkadaşımızın dediği gibi rank alamayacaksın zaten her gelene rank verme gibi bir zorunluluğumuz yok.
Gereken cevaplar verildi daha konu açmayın verilmeyecek denmişse verilmez.
Gelelim konuya arkadaşımız senin bizim şüpheliler sistemin de aynı kişiler olduğunuz gösteriliyor bu yüzden rankını almış.Bu yüzden daha da rank alamayacaksın daha da konu açmaya gerek yok.Aynı bilgisayardan büyük ihtimalle giriş yapmışsınız bu da sizi yakalatılıyor arkadaşımızın dediği gibi rank alamayacaksın zaten her gelene rank verme gibi bir zorunluluğumuz yok.
Gereken cevaplar verildi daha konu açmayın verilmeyecek denmişse verilmez.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...