HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben CalmeLider sizlere bir faydam dokunsun diye script kurulumlarınızı ve ayarlarınızı yapabilirim. İstediğiniz forum temasını editleyip sizlere bedavaya sunabilirim aynı şey blog içinde geçerli blogger ve wordpress kurulumu yapabilirim. Ve ücretsiz seo ayarlarınızı yaparım google'da istediğiniz kelimeye pinglerim ve 5.000 backlink ücretsizdir.
Arkadaşlar 2.5 senedir wordpress ve mybb ile uğraşıyorum sizlere kurulum sağlarım veya güvenilir bir yerden ucuz bir şekilde hosting ve domain sağlarım.
Arkadaşlar not olarak METİN2 kurulum yapmıyorum ama panellerinizi kurabilirim veya forum ve bloglarınızı bu konu sadece METİN2 için geçerli değildir her kategori için geçerlidir.
Bu işleri ücretli yapıyorlar ben size bir iyiliğim dokunsun diye ücretsiz yapıcam.
Konu Günceldir.
Demo Site: magdizi.org [Bu wordpress gibi hazır yazılı değildir]
Arkadaşlar 2.5 senedir wordpress ve mybb ile uğraşıyorum sizlere kurulum sağlarım veya güvenilir bir yerden ucuz bir şekilde hosting ve domain sağlarım.
Arkadaşlar not olarak METİN2 kurulum yapmıyorum ama panellerinizi kurabilirim veya forum ve bloglarınızı bu konu sadece METİN2 için geçerli değildir her kategori için geçerlidir.
Bu işleri ücretli yapıyorlar ben size bir iyiliğim dokunsun diye ücretsiz yapıcam.
Konu Günceldir.
Demo Site: magdizi.org [Bu wordpress gibi hazır yazılı değildir]
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)