B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yöneticeler Hakmı Bu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gamesbilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gamesbilisim

Level 2
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
63
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konuyu buraya açmamın sebebi yöneticilerin hakkımmı yedigini düşünüyorum. Feridun deler şahsı türkmoo'da düşme ys İle satış yapmış ve ben bunu bilmiyordum bana geldi çalışmadıgını söledi yardım edebilirim dedi yogun oldugumdan tamam çalışabilrirsin dedim. Feridun türkmoo şifremi istedi files resimlerini atıcam dedi ve bende türkmmo hesap bilgilerimi verdim konuyu güncelledi sonra Bi baktım rankımı almışlar burda benim ys belgem ben sunucum kullanıyor o benim elemanımdı onun yüzünden benim rankım neden gidiyor beni uyarsanız ben arkadaşı çalıştırmam yanımda.Türkmo'yu Mahsun yada düşme ys ile gelen kişler dolandırıp gidiyor biz burda vergi levhası almayı dusundugum halde forumda barındırılmıyorum?

1.5 aydır ben bu ys yi boşunamı bekledim.

Adminlerin Vericegi Kararı Bekliyorum.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sitene, dahi girmiyor, :m08:

vergi levhası açmayı düşünüyormussunuz.. firma adına çıkaracağınız vergi levhasının toplam giderinin 5 ila 6 bin tl arası olduğunuda biliyorsunuzdur ? parmaklara bakıyorumda 16-17 yaş :) gereksiz bir konu. bu konuyu yöneticilere özel mesaj olarak göndermenizde fayda var.

vergi levhası açmayı düşünüyormussunuz.. firma adına çıkaracağınız vergi levhasının toplam giderinin 5 ila 6 bin tl arası olduğunuda biliyorsunuzdur ? parmaklara bakıyorumda 16-17 yaş :) gereksiz bir konu. bu konuyu yöneticilere özel mesaj olarak göndermenizde fayda var.
16-17 yaşımda oldugunuzdan bu kadar eminsiniz yani.....

16-17 yaşımda oldugunuzdan bu kadar eminsiniz yani.....

Yorum yok :) aslında adminlerin kimlik istemeleri lazım. sadece ys belgesi olmuyor. Yaş sınırıda getirildi an , bu forumda game hosting bölümü rahatlayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri