HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunu ikariam oyunla takas etmeyi düşünüyorum ilginenler pm atsın
ıd:komando27
server:tramola
krallık:shinso
özellik:kılıc çevirme master açık
lv:36 1 kutu dolu
lonca:ejderha
elinde +5 dolunay vardır +4 ölümcül +5 gümüş bilezik +4 altın +4 miğfer ayakkabı 100k kadar para kolye v.b bilmiyom vallaha +2 +3 gibi bişey birde lonca ocağı olanlar için elinde baya abanoz ve elmas var
oyunu ikariamla değişme sebebim onlıne oyun oynamayı çok seviyorum ama bu sene dersler kötü geldi sınavlara girdik düzelttik ve adamı kasmak zamanımı alıyo ikariamda kendi kendine olduğu için zamanımı harcamıyo delta serveri olursa ii olur eğer ilk 100de char olursa yanında 32 lv ninjada hediye edicem yalnız atım öldü 150kye bir ot alıp canlandırabilirsiniz
adam düşük lv ama dolunay %10 hasar veriyo
gaziantepteyseniz paraylada satabiliriz ilgilenenler mesaj yazsın
ıd:komando27
server:tramola
krallık:shinso
özellik:kılıc çevirme master açık
lv:36 1 kutu dolu
lonca:ejderha
elinde +5 dolunay vardır +4 ölümcül +5 gümüş bilezik +4 altın +4 miğfer ayakkabı 100k kadar para kolye v.b bilmiyom vallaha +2 +3 gibi bişey birde lonca ocağı olanlar için elinde baya abanoz ve elmas var
oyunu ikariamla değişme sebebim onlıne oyun oynamayı çok seviyorum ama bu sene dersler kötü geldi sınavlara girdik düzelttik ve adamı kasmak zamanımı alıyo ikariamda kendi kendine olduğu için zamanımı harcamıyo delta serveri olursa ii olur eğer ilk 100de char olursa yanında 32 lv ninjada hediye edicem yalnız atım öldü 150kye bir ot alıp canlandırabilirsiniz
adam düşük lv ama dolunay %10 hasar veriyo
gaziantepteyseniz paraylada satabiliriz ilgilenenler mesaj yazsın