- Konular
- 208
- Reaksiyon Skoru
- 93
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@Buyukweb
Konu Açmadan Önce Bu Konuyu Gözden Geçirmelerini İstiyorum
Dün İtibari İle Buyukweb.com Adresi Kapanmıştır. Fransa Locasyon Sunucuların Flood Sebebiyle Kapatıldığını Facebook Sayfalarına Bakarak Öğrendim Ve Bazı Kendini Bilmezlerin BuyukWeb'i Kirletme Çabalarına Kanmayın Lütfen. Şuanda 250GB'Lık Yedeğin Buyukweb Sunucularına Çekildiğini Biliyorum.
Özet
Buyukweb'in Barındırıldığı Fransa Locasyon'lu Sunuucların Flood Sebebiyle Beklemeye Alındığı ve Hiçbir Siteye Dosyaya Ulaşamamaktayız. Bu Yüzden 800 e Yakın Server ve Site'ye Bu Gün İtibari İle Ulaşılamaktadır Fakat Sunucuların Yedeği Alınıp Yarın akşama Doğru(Tahminimce) Ulaşılabilir Olucağını Düşünmekteyim.
Saygılar.
Dün İtibari İle Buyukweb.com Adresi Kapanmıştır. Fransa Locasyon Sunucuların Flood Sebebiyle Kapatıldığını Facebook Sayfalarına Bakarak Öğrendim Ve Bazı Kendini Bilmezlerin BuyukWeb'i Kirletme Çabalarına Kanmayın Lütfen. Şuanda 250GB'Lık Yedeğin Buyukweb Sunucularına Çekildiğini Biliyorum.
Özet
Buyukweb'in Barındırıldığı Fransa Locasyon'lu Sunuucların Flood Sebebiyle Beklemeye Alındığı ve Hiçbir Siteye Dosyaya Ulaşamamaktayız. Bu Yüzden 800 e Yakın Server ve Site'ye Bu Gün İtibari İle Ulaşılamaktadır Fakat Sunucuların Yedeği Alınıp Yarın akşama Doğru(Tahminimce) Ulaşılabilir Olucağını Düşünmekteyim.
Saygılar.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Adamlara Yazık oldu ya durduk yere o kada iş çıktı baslarına geçmiş olsun diyelım. o kadar yedegin alınıp taşınması kolay değil.
- Konular
- 614
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@Buyukweb
Özet
Saygılar.
Senin ne haddineki adamlar bildirim yapmadan sen bildirim yapma gereği duyuyorsun, Konunun doğruluğunu ancak buyukweb hesabından bıldırım gelirse anlasılır. Sen kim oluyorsunda bu tür konular açarak sözde bilgi vermeyi amaçlayarak müşterilere sesleniyorsun.
Hadsiz, Sen önce haddini bil
- Konular
- 208
- Reaksiyon Skoru
- 93
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Senin ne haddineki adamlar bildirim yapmadan sen bildirim yapma gereği duyuyorsun, Konunun doğruluğunu ancak buyukweb hesabından bıldırım gelirse anlasılır. Sen kim oluyorsunda bu tür konular açarak sözde bilgi vermeyi amaçlayarak müşterilere sesleniyorsun.
Hadsiz, Sen önce haddini bil
Tamam Tamam...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...