- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şunu bunu kes dedim bunda kötü bişey yok,benim itemlerimle üstünlük kazanıncaki o egonu görmek beni eglendiriyordu.![]()
suan da itemlerin sende buyur üstünlük kur kostum ve lanet üstünlük için yeterli diyosun ya . buyur asıl ustunluk ve marifeti ögreteyim hiç göremedigin biseydir al saklarsın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ayrıca saklaman gereken pek cok resim var atabılırım . hı ni didin ? :l04:
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 143
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Neden çarın böyle üstünse,benim itemlerim olmadan önce hiç videoların yok herkesle ? Neden bütün videolar benim itemlerimle ? Anltsna cnm.ssuan da itemlerin sende buyur üstünlük kur kostum ve lanet üstünlük için yeterli diyosun ya . buyur asıl ustunluk ve marifeti ögreteyim hiç göremedigin biseydir al saklarsın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ayrıca saklaman gereken pek cok resim var atabılırım . hı ni didin ? :l04:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
youtube hesabımda senı keserken savas vıdeolarım da vs vıdeolarımda var bu konunun basındada var bı kaç tane lütfen çirkefliğin lüzumu yok konumu terkedın hepınız tartısma alanı degıl kuyruk acısı olan bana geliyorNeden çarın böyle üstünse,benim itemlerim olmadan önce hiç videoların yok herkesle ? Neden bütün videolar benim itemlerimle ? Anltsna cnm.s

- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Merhaba
#101 Numaralı Postta Bana ait olan ve konu ile alakasız insanlarla bağdıştırılarak benden izin alınmadan paylaşılan resim ile ilgili özel hayatımın gizliliği ihlal edildiği için OoMyyyGoOd isimli forum üyeliğine sahip şahıs hakkında yapılması gerekenleri yarın vakit kaybetmeden tüm günümü ayırarak yapıcam.
#101 Posttaki ilgili resim Haziran 2014 de bana ait olan facebook profilinde tarafımdan paylaşılmıştır ve Kasım 2014 tarihinden bu güne kadar facebook profilim dondurulmuş durumdadır.
İlgili resim Google görsel aramalar da arama yapılmasına rağmen internet üzerinde herhangi bir yerde bulunmamaktadır. Facebook da kendi özgür iradem ile paylaştığım ve facebook profilim kapalı olmasına rağmen 7 ay sonra herkese açık olan forum ortamında paylaşılmıştır. OoMyyyGoOd isimli şahıs ile hiçbir şekilde facebook arkadaşlığım bulunmamaktadır.
OoMyyyGoOd isimli forum üyeliğine sahip şahıs 18 yaşından küçük kız çocuklarına telefon üzerinden cinsel istismar yapabilecek kadar düşük biridir.
Ayrıca bu şahıs görevli olduğum oyun içerisinde boş vakitlerini kafa dağıtmak için giren oyunculara her türlü hakareti yapabilmektedir ve bu yazışmalar hakaret edilen şahısların talepleri doğrultusunda tek tek kayıtlı tutulmuştur.
OoMyyyGoOd, GehennArthas forum üyeliklerine sahip şahıslar forumumuzdan uzaklaştırılmıştır. ALoNeSURA isimli forum üyeliğine sahip şahıs ise paylaşılan resimleri beğenerek bu paylaşımlara destek vermiştir ve bu sebeple uzaklaştırılmıştır.
OoMyyyGoOd üyeliğine sahip şahısın rahatsız ettiği hatta daha da ileri gidip şahsi cep telefonundan arayarak/mesaj atarak taciz ettiği kişilerin konuya mudahil olması ve susmamaları için şu saatden sonra herşey yapılacaktır. Şirketimiz bu olaylar ile ilgili tüm kayıtların yasal mercilerle paylaşılmasına hazırdır.
#101 Numaralı Postta Bana ait olan ve konu ile alakasız insanlarla bağdıştırılarak benden izin alınmadan paylaşılan resim ile ilgili özel hayatımın gizliliği ihlal edildiği için OoMyyyGoOd isimli forum üyeliğine sahip şahıs hakkında yapılması gerekenleri yarın vakit kaybetmeden tüm günümü ayırarak yapıcam.
#101 Posttaki ilgili resim Haziran 2014 de bana ait olan facebook profilinde tarafımdan paylaşılmıştır ve Kasım 2014 tarihinden bu güne kadar facebook profilim dondurulmuş durumdadır.
İlgili resim Google görsel aramalar da arama yapılmasına rağmen internet üzerinde herhangi bir yerde bulunmamaktadır. Facebook da kendi özgür iradem ile paylaştığım ve facebook profilim kapalı olmasına rağmen 7 ay sonra herkese açık olan forum ortamında paylaşılmıştır. OoMyyyGoOd isimli şahıs ile hiçbir şekilde facebook arkadaşlığım bulunmamaktadır.
OoMyyyGoOd isimli forum üyeliğine sahip şahıs 18 yaşından küçük kız çocuklarına telefon üzerinden cinsel istismar yapabilecek kadar düşük biridir.
Ayrıca bu şahıs görevli olduğum oyun içerisinde boş vakitlerini kafa dağıtmak için giren oyunculara her türlü hakareti yapabilmektedir ve bu yazışmalar hakaret edilen şahısların talepleri doğrultusunda tek tek kayıtlı tutulmuştur.
OoMyyyGoOd, GehennArthas forum üyeliklerine sahip şahıslar forumumuzdan uzaklaştırılmıştır. ALoNeSURA isimli forum üyeliğine sahip şahıs ise paylaşılan resimleri beğenerek bu paylaşımlara destek vermiştir ve bu sebeple uzaklaştırılmıştır.
OoMyyyGoOd üyeliğine sahip şahısın rahatsız ettiği hatta daha da ileri gidip şahsi cep telefonundan arayarak/mesaj atarak taciz ettiği kişilerin konuya mudahil olması ve susmamaları için şu saatden sonra herşey yapılacaktır. Şirketimiz bu olaylar ile ilgili tüm kayıtların yasal mercilerle paylaşılmasına hazırdır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,153
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,786,911
- DevLira
- -3
Yasalarımız bu konuda çok açık, okumak isteyenler için bir kısmını aynen altta paylaşıyorum. Bu konudaki paylaşımlardan dolayı en yakın karakola gidip şikayetçi olabilirsiniz, şirketimiz hem turkmmo forum hem de elym2 içinde yasaların izin verdiği her türlü kaydı tutmaktadır, yasal mercilerle bu bilgileri detaylı olarak paylaşarak burada kişisel bilgileri ifşa eden şahsın en ağır cezaları alması adına her türlü yardımı yaparız.
Türkay şirketimizin bir çalışanıdır, bu konuyla ilgili şirketimizin avukatıyla yarın görüşmesini sağlayarak, kişisel bilgilerini ifşa eden kişi hakkında yasal yollardan haklarını araması açısından yardım etmesini isteyeceğim. En kısa sürede yasal yollardan başvuruların yapılmasını sağlayacağım. Üstte de belirttiğim gibi tüm ip logları ve mesaj kayıtları veritabanımızda kayıtlıdır. Bunlarda yasal makamlarla paylaşılacaktır.
Türkay şirketimizin bir çalışanıdır, bu konuyla ilgili şirketimizin avukatıyla yarın görüşmesini sağlayarak, kişisel bilgilerini ifşa eden kişi hakkında yasal yollardan haklarını araması açısından yardım etmesini isteyeceğim. En kısa sürede yasal yollardan başvuruların yapılmasını sağlayacağım. Üstte de belirttiğim gibi tüm ip logları ve mesaj kayıtları veritabanımızda kayıtlıdır. Bunlarda yasal makamlarla paylaşılacaktır.
ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNİ İHLÂL
Madde 134 - (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlâl eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlâl edilmesi hâlinde, cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz.
(2) Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Fiilin basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, ceza yarı oranında artırılır.
KİŞİSEL VERİLERİN KAYDEDİLMESİ
Madde 135 - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.
(2) Kişilerin siyasî, felsefî veya dinî görüşlerine, ırkî kökenlerine; hukuka aykırı olarak ahlâkî eğilimlerine, cinsel yaşamlarına, sağlık durumlarına veya sendikal bağlantılarına ilişkin bilgileri kişisel veri olarak kaydeden kimse, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)