HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BU VS'LERDEKİ BÜTÜN İTEMLER BANA AİTTİR.BURDA BENİM İTEMLERİMLE ARTİZLİĞE GEREK YOK ALİ.Bi de güncelliyor hahahaha :m08:
üzüyonn benı be kanki nedir bu senın resımlerinden cektıgım :l03::l03::l03::l03: @Shorty;
Son düzenleme:
Sanaldaki 2 boş insan mı belirliyor adları ? Hahaha komikmişo vakitler seti mevlüte satmıstım . dogru ıtemlerın vardıda lanet ve kostum . sunu bunu kes diye pm attıgın pmlerde duruyor bılıyorsun kı boş konusmayı sevmem elimde resimlerle konusmayı tercih etmişimdir hepbenim adımında nasıl anıldıgı ortada harunlarında
![]()
kolay gelsın bb
![]()
Bu kadar kaptırma,zaten vslerde üstünlük sağlamanı sağlayan lanet ve kostüm şekerim unutma 
Resimdeki ben değilim gangü yine fail verdin ya :m08: Hiç güleceğim yoktu
Resimdeki ben değilim gangü yine fail verdin ya :m08: Hiç güleceğim yoktu
inş cnm ya
4 gun cıkıpda 5 ıncı gun bursaya gıdende sen degılsndır kanki 
arthas çarımın boş halde canı 20.800 dü ki hala resmi dururSanaldaki 2 boş insan mı belirliyor adları ? Hahaha komikmişBu kadar kaptırma,zaten vslerde üstünlük sağlamanı sağlayan lanet ve kostüm şekerim unutma
![]()
lanet ve kostum hmm. düz canlarınız 10 k iken bunu öne sürmen aşırı komik duruyor . dediğim gibi resilerle konus benceeee. ben konusursam yine gercekler zoruna gidip skype yada bıyerden yazacaksın 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)