HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konuşabilcek kadar bile ne hadleri ne çapları var be dostum onlar gördükleri karşı cins OYUN İÇİNDEKİ karaktere asılmayı bilen ucuz insanlar başka bilgileri yokNe diyorduk '' herkes haddini bilecek ''![]()

Konuşabilcek kadar bile ne hadleri ne çapları var be dostum onlar gördükleri karşı cins OYUN İÇİNDEKİ karaktere asılmayı bilen ucuz insanlar başka bilgileri yok![]()
Oyun olduğunu unutup kendini kaptıranların da bi gün sonu olcak nereye kadar sürebilir ki,inşallah geç olmaz erken farkına varırlar

2009 un yazından şu konunun açıldığı tarihe kadar oynadım hiç değişen olmadı daha da olmaz.Oyun olduğunu unutup kendini kaptıranların da bi gün sonu olcak nereye kadar sürebilir ki,inşallah geç olmaz erken farkına varırlar![]()
benim loncamın çarların banı açılmış nox - eleven geri dönüyoruz özlemişlerdir burdan onuda duyurmuş olalım 
2009 un yazından şu konunun açıldığı tarihe kadar oynadım hiç değişen olmadı daha da olmaz.benim loncamın çarların banı açılmış nox - eleven geri dönüyoruz özlemişlerdir burdan onuda duyurmuş olalım
![]()
Birileri giderken birileri gelmeli boş bırakmaya gelmez
Dönün de renklensin biraz ortam 
2009 un yazından şu konunun açıldığı tarihe kadar oynadım hiç değişen olmadı daha da olmaz.benim loncamın çarların banı açılmış nox - eleven geri dönüyoruz özlemişlerdir burdan onuda duyurmuş olalım
![]()
İnşallah

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)