- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Onurum yıllarca oynadık yeter artık emekliye ayırdım kendimi 😄 işimizde gücümüzdeyiz yaptık yapacagımızı Hayırlısı diyelim bak senin gibi kardeşlerimiz oldu bunun sayesindeOlum ben geldim seninle vs atmak için arkasindan da karpuz kesecedik nere gittin![]()
Bu arada tebrikler knk![]()

- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Onurum yıllarca oynadık yeter artık emekliye ayırdım kendimi 😄 işimizde gücümüzdeyiz yaptık yapacagımızı Hayırlısı diyelim bak senin gibi kardeşlerimiz oldu bunun sayesinde![]()
Eyvallah kardeşim aynen birçok kardeşimiz dostumuz oldu
Ama erken emeklilik olmamiş daha ben bırakmadan üstelik geri gelmişken senin bırakman
. Daha seninle bu oyunda yapıcak işlerim vardı . Basılcak köyler, çöl egemenliği, bazı kendini kral sanan insanları vs de susturma vs vs gibi .Ama dediğin gibi herseyin hayirlısı inşallah . İletişimimiz kardeşliğimiz kopmaz hiçbir zaman

- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yaptık nox zamanında hepsini almadın mı hevesiniEyvallah kardeşim aynen birçok kardeşimiz dostumuz oldu![]()
Ama erken emeklilik olmamiş daha ben bırakmadan üstelik geri gelmişken senin bırakman. Daha seninle bu oyunda yapıcak işlerim vardı . Basılcak köyler, çöl egemenliği, bazı kendini kral sanan insanları vs de susturma vs vs gibi .
Ama dediğin gibi herseyin hayirlısı inşallah . İletişimimiz kardeşliğimiz kopmaz hiçbir zaman![]()
sana can uyar kardeşiim kopmaz 3 yıldır nasıl kopmadıysa
sen efendiliğinle olgunluğunla susturursun gereken kişileri 
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güncelll
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)