romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Evenlerden dolaylı oluşan lag'lar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

form22

Level 4
TM Üye
Konular
75
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Eventler için yeni map'lar çıkarılsın buraya ışınlanma yüzüğü veya npc'den gidilsin.Etkinlik bitince herkez şehre ışınlansın her krallığın map'ı ayrı olsun.

İnternetten bi kaç tane map gördüm sizde buna benzer map'lar ekleyebilirsizin. Çünkü imparatorluk kayasından çıkan Korsan Tanakalar oyunun içine ediyor bilgiyara çok kasıyo oyun oynayamıyoruz yöneticiler ilgilenirseniz sevinirim.

xGvnab.jpg
[/URL][/IMG]

xEVlkg.jpg
[/URL][/IMG]

İmparatorluk kayası zaten Çölde normal eventler de atılmıyor.Akşam eventleri de Ely 1 ve Ely 3'de 1.Köydeki yoğunluktan dolayı 2.Köy de yapılıyor.Şuana kadar da 2.köy de yapıldığı için herhangi bir şikayet gelmedi fazla şikayet gelirse o zaman eventleri aynı cumartesi ve pazar yaptığımız gibi Çölde ortak event şeklinde yaparız.Bu lag sorunu sadece oyunla ilgili bir sorun değil sizin kullandığınız bilgisayarınızın sistemi de bu duruma etkilidir 2 GB Ram belleğe sahip bir bilgisayar da oyunla birlikte bir den fazla uygulama ve program açarsanız gayet normaldir kasması.

Yeni map eklenir mi ?.Bu şekilde bilemem ama şuan için gerek yok açıkcası korsan tanakalar kalksa daha yararlı olur.

@admin; Son sözü ve kararı admin tabi ki de belirler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İmparatorluk kayası zaten Çölde normal eventler de atılmıyor.Akşam eventleri de Ely 1 ve Ely 3'de 1.Köydeki yoğunluktan dolayı 2.Köy de yapılıyor.Şuana kadar da 2.köy de yapıldığı için herhangi bir şikayet gelmedi fazla şikayet gelirse o zaman eventleri aynı cumartesi ve pazar yaptığımız gibi Çölde ortak event şeklinde yaparız.Bu lag sorunu sadece oyunla ilgili bir sorun değil sizin kullandığınız bilgisayarınızın sistemi de bu duruma etkilidir 2 GB Ram belleğe sahip bir bilgisayar da oyunla birlikte bir den fazla uygulama ve program açarsanız gayet normaldir kasması.

Yeni map eklenir mi ?.Bu şekilde bilemem ama şuan için gerek yok açıkcası korsan tanakalar kalksa daha yararlı olur.

@admin; Son sözü ve kararı admin tabi ki de belirler.

Bilgisayarımda 4 GB Ram var benim demek istedğim çöldeki o aralardan dışarı çıkıyolar ben dört duvar bir yer olsa demiştim :D neyse boşverin kolay gelsin..

Bilgisayarımda 4 GB Ram var benim demek istedğim çöldeki o aralardan dışarı çıkıyolar ben dört duvar bir yer olsa demiştim :D neyse boşverin kolay gelsin..

Ben senin bilgisayarını direk kast ederek söylemedim zaten örnek verdim :)

Adminlere en azından korsan tanakaların kaldırılması gerektiğini ilettim.

Bence de tanakalar kalkmalı veya İmparatorluk Kalesi gibi bir map yapılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri