- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyun içerisinde ch 3 e girmek gerçekten çok zor oluyor girdiğimiz anda oyun donup hata veriyor nedenide yoğun slot olması sanırım bunu göstermek için inat la denedim ve 15 yada 16. denemem de ch 3 gire bildim birde yetkili arkadaşlarımız baksın ch lerin durumlarına 
<strong>
Korsan tanakalar haddinden fazla lag oluşturuyor ve bunları kimse kesmediği için de çölde öylece gezinip duruyorlar tanakalar belli bir süre sonra kaybolması için bir konu açılmıştı umarım göz önünde bulundurulur

<strong>
Korsan tanakalar haddinden fazla lag oluşturuyor ve bunları kimse kesmediği için de çölde öylece gezinip duruyorlar tanakalar belli bir süre sonra kaybolması için bir konu açılmıştı umarım göz önünde bulundurulur

- Konular
- 320
- Reaksiyon Skoru
- 202
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Oyun içerisinde ch 3 e girmek gerçekten çok zor oluyor girdiğimiz anda oyun donup hata veriyor nedenide yoğun slot olması sanırım bunu göstermek için inat la denedim ve 15 yada 16. denemem de ch 3 gire bildim birde yetkili arkadaşlarımız baksın ch lerin durumlarına
<strong>
Korsan tanakalar haddinden fazla lag oluşturuyor ve bunları kimse kesmediği için de çölde öylece gezinip duruyorlar tanakalar belli bir süre sonra kaybolması için bir konu açılmıştı umarım göz önünde bulundurulur![]()
kasma sorunu oyunla ilgio lmasindan cok pc nin ramine ve ekran kartina bagli
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
​8Gb ram 4 Gm ekran kartı benim pc nin kasması normal mi sencekasma sorunu oyunla ilgio lmasindan cok pc nin ramine ve ekran kartina bagli
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Senin için girdim test ettim ;
Bende tek sefer de girdi ayrıca lag oluşmadı ama çok fazla korsan tanaka var onda sana katılıyorum kaldırılabilir daha sağlıklı olur.
Bende tek sefer de girdi ayrıca lag oluşmadı ama çok fazla korsan tanaka var onda sana katılıyorum kaldırılabilir daha sağlıklı olur.