shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

UlusalSunucu - WebBayim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan breath14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kesinlikle ulusal sunucu diyorum Bu güne kadar bir cok firma denedim sonu husranla bitti ama ulusal sunucudan gayet memnunum , Tavsiye ederim ...
:ka19:

Ulusalsunucu dan kesinlikle almamanı söylerim örümcek zindanı yok catacomp yok şeytan kulesi kristal oda yok yani varda hepsi bozuk
kesinlikle alma + ticketinize 1 gün içinde 1 cevap verirler oda saçma bir cevap olur
not= söylediklerim emek filesi için geçerlidir dier filesleri denemedim
emek filesi 2 ay da 4 kere degştirdiler saolsunlar bnm için 4 dündede map sorunu çıktı

Ulusalsunucu dan kesinlikle almamanı söylerim örümcek zindanı yok catacomp yok şeytan kulesi kristal oda yok yani varda hepsi bozuk
kesinlikle alma + ticketinize 1 gün içinde 1 cevap verirler oda saçma bir cevap olur
not= söylediklerim emek filesi için geçerlidir dier filesleri denemedim
emek filesi 2 ay da 4 kere degştirdiler saolsunlar bnm için 4 dündede map sorunu çıktı

Ya sabır. akincimt2.kalitelioyna.com daha yeni kurulan ve yeni fileslerin yüklendiği bir sunucu. buyur bi test et. bak bakalım nerde bug var. dilin kemiği yok malesef.

Ulusal Sunucu 'da iyi değil

Webbayimin satışları durduruldu.

Ulusal Sunucuya ait şikayet fazla .
Düşün taşın öyle al kardeşim.

kardeşim ulusalsunucuyu asla önermem ben 4 gün önce 35 lira yatırıp turkmmo kampanyasını satın aldım şu gün verilcek bu gün verilcek derken belirttikleri sürede vermeyip bugün sabah 7 - 8 arası verildi 07.00 08.00 arasını kast ediyorum serverde başlat kapat komutlarına dair bişey yok oyun açılmıyor :) hackshieldlerine lafım yok test ettim çalışıyor puttyleri çok yavaş gerçekten çok yavaş puttye girip ./ayar yazmanız gerekiyo seçenekleri görmeniz için ./ayar yazdığınızda yaklaşık 2 dakka gibi bi sürede seçenekler geliyo :) verdikleri destek saatler sonra geri dönüş anlamına geliyor :) kardeşim sakın ola oradan alma :) umarım hayırlı olan sunucuyu bulabilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri