Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

75 ep satılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xARZUHANx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 670

xARZUHANx

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
11
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
49
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

75 Ep satılır oyundan ARZUHAN ulaşabilirsiniz özel mesaj olaraktan da forumdan ulaşabilirsiniz

​Hırsızdır aman dikkat !

portofınoo;15901577' Alıntı:
​hırsızdır aman dikkat !

hırsız olan bir kişi varsa oda sensın başkası değildir millete laf atma ıftıra atma

hırsız olan bir kişi varsa oda sensın başkası değildir millete laf atma ıftıra atma

iftira atan benmiyim yoksa sahtekar yalancı sizmisiniz forumda ban yiyen ben değilim hak yerini bulmuş

AAAaAAA aşş ;D porto bana hırsız dedi :Dddddd müslümmmm koçum namıdeğer OLIMPOS jüpiterde soyacak adam bırakmadın 300 kişilik userle oynarken sen vurgun yapa yapa 30 35 kişiyle oynar olduk bana hırsız derken önce kendine bak Uzman Üye olmuşşun h.olsun portofıno ama yanlış olmuş koçum Hırsız - üye olucaktı anlamı$$ındır inş hemşo.

Qw@ xD müslüm Acu varmu acu Qw@ :Ddddddd genelde bu lafı ceme derim hakkettin ama kbkma yani Zaaaaa

He Bide Millete Hırsız Diyorsun Elinde ASLı kanıtın yoksa boş konuşmucan ADAMI MADAM EDERLER Kamil sen kiminle dans ettiginin farkında deilsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri