HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hemende Yediniz arkadaşlar;
Lütfen Küfür Etmeyiniz Çünkü Bende Bir Webtasarım Hastasyımı Ama Napalım Normal Düz Konular Açıncada Kimse Gelmiyor Girmek İstemmiyor Linklere Tıklamıyor Bende Bölüe Bir Başlık Açtm Girip Bakarsınız Diye...
Evet Arkadaşlar Ben Hosting Aldım Bunun Parasınıda Ödüyorum...
Ama .com Domain Sorunumuz Var .tk İle Kullanıma devam Ediyoruz Elimde PAra Kalmadı Bende .tk Domaine Reseller Açtırttım
Sizden Tek İstediğim Sitemize Destek Verin Lütfen Kategorileri Tek Tek Kendi Ellerimle Açtım Lütfen Biraz Destek verin..
Ayrıcada .com domain verene vb 4 orj. + seo orj. vericem yeminle kendi sitemde kurulu çalışıyor sorunsuz....
www.forumbilgin.tk
www.forumbilgin.tk
Lütfen Küfür Etmeyiniz Çünkü Bende Bir Webtasarım Hastasyımı Ama Napalım Normal Düz Konular Açıncada Kimse Gelmiyor Girmek İstemmiyor Linklere Tıklamıyor Bende Bölüe Bir Başlık Açtm Girip Bakarsınız Diye...
Evet Arkadaşlar Ben Hosting Aldım Bunun Parasınıda Ödüyorum...
Ama .com Domain Sorunumuz Var .tk İle Kullanıma devam Ediyoruz Elimde PAra Kalmadı Bende .tk Domaine Reseller Açtırttım
Sizden Tek İstediğim Sitemize Destek Verin Lütfen Kategorileri Tek Tek Kendi Ellerimle Açtım Lütfen Biraz Destek verin..
Ayrıcada .com domain verene vb 4 orj. + seo orj. vericem yeminle kendi sitemde kurulu çalışıyor sorunsuz....
www.forumbilgin.tk
www.forumbilgin.tk
ya bas işne ben küfredmem pişman ederim anandan doğduna pişmn ederim olm kurma saydın küfredmicem ama çok gerizekalı oldunu burda isbatladın bize kadeş.....!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)