- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bak Ben Sitedenn 50 kristal alldım mobil ile 60 tl biliyorsunuz karşılık beklemeyerek sizden kendim için sonra ben 50 kristala aldıgım bi itemi sonra sında 25 kristala takasla satıcaktımm çocugun biride bendekı zamanında aldıgım 50 kristale iteme 25 kristal veriyordu fakat ilk ben vermemi söyledi bende o kadar iyi niyetliyimki verdim
Sonrasında çaldııı ben yapmam gereken kanıt alıp size yollamam ben kimseye ne olursa olsun ailesine küfür etmedim
Metin2de arkadaş listesi varya arkadaş listesi ordan 5 arkadaşıma pm atıp su cocuk 50 kristala aldıgım itemi 25 kristala takaslıycaktık ilk verdim caldı yazıcaktım o 5 arkadasada arkadas listemdede yanlıslıkla MaddienRoman pm atmışım
Videoda oldugu gibi
Çaldı die o.ç demişim
Herşeyi geçtim
Kötü yada iyi niyetle o.ç yazdıgımı anlıyamazsınız
30 gün ban cok
Açıp açmamanız önemli değil NE OLURSA OLSUN Bİ HAKSIZLIK VARSA BENİM ŞAHSEN İÇİM RAHAT ETMEZ SİZDE KARŞIYAKALIYSANIZ EĞER
anlarsınız benı
Sonrasında çaldııı ben yapmam gereken kanıt alıp size yollamam ben kimseye ne olursa olsun ailesine küfür etmedim
Metin2de arkadaş listesi varya arkadaş listesi ordan 5 arkadaşıma pm atıp su cocuk 50 kristala aldıgım itemi 25 kristala takaslıycaktık ilk verdim caldı yazıcaktım o 5 arkadasada arkadas listemdede yanlıslıkla MaddienRoman pm atmışım
Videoda oldugu gibi
Çaldı die o.ç demişim
Herşeyi geçtim
Kötü yada iyi niyetle o.ç yazdıgımı anlıyamazsınız
30 gün ban cok
Açıp açmamanız önemli değil NE OLURSA OLSUN Bİ HAKSIZLIK VARSA BENİM ŞAHSEN İÇİM RAHAT ETMEZ SİZDE KARŞIYAKALIYSANIZ EĞER
anlarsınız benı
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Mesajı nereye, kime, neden attığın maalesef ki bizi ilgilendirmiyor. Biz mesajdaki küfüre bakarız. Bu mesajda da çok açık venet görünüyor ki küfür var. Kaldı ki bu tip durumlarda senin ne demek istediğin değil bizim nasıl yorumladığımız önemlidir. Bu konuyla ilgili tekrar bi konu açarsan oyun hesabının ban süresini uzatmak durumunda kalacağım ve forum hesabını da banlayacağım.
- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,769,735
- DevLira
- -3
Mesajı nereye, kime, neden attığın maalesef ki bizi ilgilendirmiyor. Biz mesajdaki küfüre bakarız. Bu mesajda da çok açık venet görünüyor ki küfür var. Kaldı ki bu tip durumlarda senin ne demek istediğin değil bizim nasıl yorumladığımız önemlidir. Bu konuyla ilgili tekrar bi konu açarsan oyun hesabının ban süresini uzatmak durumunda kalacağım ve forum hesabını da banlayacağım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)