noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Son Kez Dinle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Diegon10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 245
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diegon10

Level 4
TM Üye
Konular
50
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 5 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bak Ben Sitedenn 50 kristal alldım mobil ile 60 tl biliyorsunuz karşılık beklemeyerek sizden kendim için sonra ben 50 kristala aldıgım bi itemi sonra sında 25 kristala takasla satıcaktımm çocugun biride bendekı zamanında aldıgım 50 kristale iteme 25 kristal veriyordu fakat ilk ben vermemi söyledi bende o kadar iyi niyetliyimki verdim

Sonrasında çaldııı ben yapmam gereken kanıt alıp size yollamam ben kimseye ne olursa olsun ailesine küfür etmedim

Metin2de arkadaş listesi varya arkadaş listesi ordan 5 arkadaşıma pm atıp su cocuk 50 kristala aldıgım itemi 25 kristala takaslıycaktık ilk verdim caldı yazıcaktım o 5 arkadasada arkadas listemdede yanlıslıkla MaddienRoman pm atmışım

Videoda oldugu gibi

Çaldı die o.ç demişim

Herşeyi geçtim

Kötü yada iyi niyetle o.ç yazdıgımı anlıyamazsınız

30 gün ban cok

Açıp açmamanız önemli değil NE OLURSA OLSUN Bİ HAKSIZLIK VARSA BENİM ŞAHSEN İÇİM RAHAT ETMEZ SİZDE KARŞIYAKALIYSANIZ EĞER

anlarsınız benı

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Mesajı nereye, kime, neden attığın maalesef ki bizi ilgilendirmiyor. Biz mesajdaki küfüre bakarız. Bu mesajda da çok açık venet görünüyor ki küfür var. Kaldı ki bu tip durumlarda senin ne demek istediğin değil bizim nasıl yorumladığımız önemlidir. Bu konuyla ilgili tekrar bi konu açarsan oyun hesabının ban süresini uzatmak durumunda kalacağım ve forum hesabını da banlayacağım.
Güzel bi cevap verin lütfen gerçekten haksız değilim ben okuyun yazdıklarımı

admin
GÜNCELLLL

Mesajı nereye, kime, neden attığın maalesef ki bizi ilgilendirmiyor. Biz mesajdaki küfüre bakarız. Bu mesajda da çok açık venet görünüyor ki küfür var. Kaldı ki bu tip durumlarda senin ne demek istediğin değil bizim nasıl yorumladığımız önemlidir. Bu konuyla ilgili tekrar bi konu açarsan oyun hesabının ban süresini uzatmak durumunda kalacağım ve forum hesabını da banlayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri