Komplo Kurdular Bana

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NeoNDaRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeoNDaRK

Level 4
Konular
47
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben 50 Kristala Aldıgım İtemi 25 Kristala Takasla Satıcaktım Birine Nickini Hatırlamıyorum Sonra O Cocukda dediki ilk sen ver itemi sonra 25 kristalı aktarıyım dedi bende verdim sonra çaldı sonra arkadaşlarıma pm attım 1 den fazla bu cocugada arada pm atmısım

Bu ş.... ss almış atmış

ben sadece arkadaşlarıma yazdım arkadas listesi yokmu calındıgını söylemek için yanlıslıkla tanımadıgım kişiyede atmışım

ben anlatamıyormuyum yazılarda oldugu gibi

itemimi çalan kişiye diyorum

bu kadar olmaz yaaa

durduk yere küfür edicek değilim sizinde 50 tl nızı calsalar sizde küfür eder döversiniz ayip be

BEN ANLATAMIYORUM GALİBA İTEMLERİMİ CALAN KİŞİYE DEDİM HERKEZE DEMEDİM ARKADAS LİSTEMDEN TANIDIKLARIMA YAZDIM 1 DEN FAZLA OLDUKLARI İÇİN YANLISLIKLA BU COCUGADA ATTIM

50 Kristalımı calan cocugu küfür ettim die ban yedim yeter ya bu kadarda olmazzz

Yav arkadas adam 50 kristala aldıgım itemi 25 kristal ucuzdan satıcaktım çaldı çadıktan sonra herkeze küfür etmedim arkadas listemden arkadaslarıma caldıgını söyliycektim 1 den fazla kişi oldugu için tanımadıgım birinede atmışım videoda oldugu gibi çaldı diyorum çalma olmasa durduk yere etmem haksız olan birinede etmedim offffff

sakin ol biraz fazla kfana takma

Her kime olursa olsun küfür etmek yasaktır özellikle bir kişi yüzünden ailesine etmek.Suçun belli halen konu açmaya devam edersen uzaklaştırma alacaksın.Cumartesi den beri etmedim diyordun şimdi de komplo falan kurdular diyorsun burası bizi ilgilendirmez aileye hakaretten hesabın uzaklaştırılmış.Forumu ve bölümü meşgul etme daha fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)