- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Çok yoğunsun çok işin var hepsıne tamam Pazartesi İlgilenilecek dediler
Konuşma geçmişime bakılcak Küfür etmiş isem ban yiycem etmemiş ise acılcagı söylendi
Saat 15:00
Bugunde pazartesi HADİ BAKIN ARAŞTIRIN OLMADI İD ŞİFREYİ VEREYİM ARAŞTIRIN
küfür edip etmedıgımı Ailevi küfürden 30 gün ban yedim fakat banlatan kişi banlandıktan hemen sonra videoyu kaldırdı fakat ben öyle biriyle pmmden konusmadıım benım tahminim Diegon değilde Deigon die kurdu öyle kurdu videoyuyu yetkılılerin gözünden kaçtı adamda sonra kaldırdı videoyuyu
Yazılısını doğru yazmış acıklamada videoyu kaldırdıgına göre Diegon yazmıyor Başka Diegon olabilir
Tahminim böyle Konuşma geçmişime bakılcagını söylendi beklıyorum
Konuşma geçmişime bakılcak Küfür etmiş isem ban yiycem etmemiş ise acılcagı söylendi
Saat 15:00
Bugunde pazartesi HADİ BAKIN ARAŞTIRIN OLMADI İD ŞİFREYİ VEREYİM ARAŞTIRIN
küfür edip etmedıgımı Ailevi küfürden 30 gün ban yedim fakat banlatan kişi banlandıktan hemen sonra videoyu kaldırdı fakat ben öyle biriyle pmmden konusmadıım benım tahminim Diegon değilde Deigon die kurdu öyle kurdu videoyuyu yetkılılerin gözünden kaçtı adamda sonra kaldırdı videoyuyu
Yazılısını doğru yazmış acıklamada videoyu kaldırdıgına göre Diegon yazmıyor Başka Diegon olabilir
Tahminim böyle Konuşma geçmişime bakılcagını söylendi beklıyorum
- Konular
- 2,609
- Reaksiyon Skoru
- 435
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 245
- MmoLira
- -76
- DevLira
- 0
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...