mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Virtual PC Serverime Start Veremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eren Talan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 786

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler ben cd /usr/game giriyorum sh start.sh diyorum datebase açılıyor falan diyo.Ardından Bomboş Bi Pencere Geliyor Lütfen Yardım :/ :(:(

AHAHA NİE SALIYONUZ LA :)

AÇIKLAYICI AÇ BENI FAZLA ANLATMAKTAN VE YAZMAKTAN KURTAR :)

FORU FELAN AT AYRINTILI BİLGİ SORUNU SÖYLEKI :)

BEN SANA ÇÖZÜM ÖNERİM :)

gelin diyon başım ağrıyor diyosun ben de derim tömür var normal baş agrısı migren v.s. bürsürü hastalık ve ilaç sayarım gerek varmı :) deki başım ağrıy burnum kanıy de ben senın kafanda ne oldugunu biliyim :9

ÖRNEKTİR....

İYİ FORUMLAR ...
Arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor sizde gelip kötülüyorsunuz bu forumda herkes kendi düşüncesini söyleyebilir,bunu yargılamak veya suçlamak size düşmez.

Arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor sizde gelip kötülüyorsunuz bu forumda herkes kendi düşüncesini söyleyebilir,bunu yargılamak veya suçlamak size düşmez.

iyi niyetin iyi ama bilmediğin konuda yardım edeyim derken adamların başka ayarları bozulmasına yol açarsınız buda yazık olur ...

benım demek istediğim forumda yapılan her çözüm önerisi dorgu degil ?

BU YÜZDEN ELİMDEN GELDİĞİNCE DOGRU ÇÖZÜMLERİ BİZAT BEN KENDİM DENEYEREK HALETİĞİM SORUNLARI AYNI ŞEKİLDE O SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞIMIZA ÇÖZÜMÜ SÖYLÜYORUM ...

NOT : sorun ve çözümlerle işli dışlı oldugum için :) buraya açılan pek çok konu çözümü bana çerez gibi :) elimden geldiğince herkese çözümleri yazmaya çalışıyorum

SENIDE İYİ NİYETİNDEN DEGİL YANLIŞ BİLGİNDEN DOLAYI ELEŞTİRDİM...

FİKİRLERE DE DAİMA SAYGI DUYARIM AMA BURASI FİKİR ALIŞVERİŞ BÖLÜMÜ DEGİL SORUN ÇÖZME BÖLÜMÜ ...

İYİ FORUMLAR ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri