noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

A1 Sro Online ! 110 Cap Silk Satışlı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caca1636
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 556

caca1636

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 5 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Site: http://www.a1sro.com

~Exp Rate : x250
~P.Exp Rate: x300
~Gold Rate : x50
~Drop Rate : x50
~Job Rate: x200
~SOX Rate: x10
~Berserk : x2
~Magic Pop Rate: x10

~Alchemy Rate 1x olarak ayarlanmıştır.

~Alchemy Rate'i biraz kolaylaştırmak adına Job Cave'deki tüm Unique'lere eklenmiş ve özellikle drop olarak biraz daha üstün şans sağlayan Luck Magic Powder ve scroll'lar eklenmiştir.

~Job rate 200x olarak ayarlanmış olup Jangandan Alexandria Şehrine kadar 300 m [5*] altın masrafına karşılık 3 b altın vermektedir.

~Forgotten World'e giderek koleksiyon kitabı düşürerek Power item alabilirsiniz ayrıca tüm seviyedeki Serenes'lere eklenmiş olan Power ve Fight Shield düşürme şansınız olabilir.

~Unique Rank ve Çeşitli Eventler olacaktır. Her hafta 1. için Silk Ödülümüz vardır.

~Fortres War Kayıt Saatleri: Her cuma günü saat: 20:00'den 00:59'a kadardır.
Fortres War Savaş Günleri: Her Cumartesi saat: 21:00'de başlar 22:30'da Biter.

~Daha kolay kasabilmeniz için NPC'lerde 1-9 DG Sox itemler eklenmiştir.

B Grade (Fight) Mısır Silahları (Job Temple) Elde edebilirsiniz.
(Selketh - Neith - Anubis - Heroeris - İsis - Seth )

tmjkh.jpg

~Başlangıç Itemleri:

xYjgBl.png

~NPC'lerde 1-9 DG arası SUN itemler eklidir ve Legend acc. setlerinizi yapabilirsiniz.

tmkr7.png

tmknj.png

tmkqu.png

tmkrp.png

tmkrw.png

~Yeni dressler eklidir.

tmkxr.png

tmkyb.png

tmkyn.png

tmkz7.png

tmkyx.png

tmkzr.png

~S Grade Devil yoktur ve PVP sağlığı açısından eklenmeyecektir, Diğer Spirit çeşitleri mevcuttur.
xEzPND.png

~Premium Özellikleri emek bir server için idealdir.

eyA0Lj.png

~Sadece silk satışlı olan oyunumuzda item ve gold satışımız yoktur ve yapılması yasaktır.

~TeamSpeak 3 Sunucumuz ile Guildinize Oda açtırabilir PVP ve Guild savaşları daha zevkli hale gelecektir.

~Yöneticilerimiz her gün düzenli olarak aktiftir. Şikayet ve önerileriniz için Panelden veya Facebook adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

-Destek Bölümü Mail atınız > abirsro@gmail.com
-Facebook'dan Bizi Takip Edebilirsiniz > http://www.facebook.com/a1sro
-Forum >http://www.forum.a1sro.com
-Profesyonel Yönetim ekibiyle karşınızdayız.

Yapılacak Olan Etkinlik Listesi

1. UniqueEventi: Yönetim tarafından belirlenen bölgede Unique’ler çıkarılır. Katılama göre unique çeşitliliği arttırılarak etkinlik dahada eğlenceli hale getirilir.

2.Kayıp UniqueEventi:Belirli X ve Y bölgesine ait koordinatlar verilir. O esnada Unique çıkarılarak, o unique’i kesen oyuncuya yönetim tarafından daha önce belirtilmiş ödül verilir.

3. GM Arama BulmaEventi:Oyunumuzun yöneticisi sıradan belirlenen bir bölgeye saklanır. Saklandığı şehrin ismini oyunculara duyurur ve ilk bulan oyuncuya yönetim tarafından daha önce belirtilmiş ödül verilir.

4. Soru ve Cevap Etkinliği: Yönetim tarafından sorular hazırlanır.Oyuncular belli bir bölgede toplanırlar.Oyun kurucusu soruyu sorar AllChat'den ilk cevabı yazan kişiyeyönetim tarafından daha önce belirtilmiş ödül verilir.

5. At Yarışı Etkinliği:Belirli iki bölge arasında sadece NPC ‘de bulunan atlardan belirtilen bir tanesi kullanılarak, attan hiç inmeden, atı öldürmeden veya hile kullanmadan(Reverse) yapılan bir etkinliktir. Yarışa ait sonuç ekran görüntüleri halinde forumda paylaşılacaktır. Ödül olarak, yarışta dereceye giren ilk 3 kişi sırasıyla forumda belirtilen ödüllerden herhangi birini almaya hak kazanacaklardır.

6. Parti Numarası Etkinliği: Yönetim tarafından bir parti numarası verilir. Bu parti numarasını ilk kuran oyuncumuz event’i kazanmış olur ve yönetim tarafından daha önce belirtilmiş ödül verilir.

7. MedusaUniqueEventi: Her ayın ilk pazar günü belirli bir saat'te belirli bir bölgeye Medusa çıkarılır. Bunu kesen oyuncumuz ve party üyelerine yönetim tarafından daha önce belirtilmiş ödül verilir.

8. DamageTahmin Etkinliği:Oyun yöneticimiz herhangi bir canavara damage test yapar ve bunu SS olarak forumda yayınlar(damage’i gizleyerek). Belirtilen günler arasında tahmini en iyi olan veya vurulan değeri bilen etkinliği kazanmış olur. (Eğer değeri tam bilen çıkarsa etkinlik anında sonlandırılır.) ve Her hafta düzenlenecek bu etkinlikte ödül olan 50 Silk’i kazanmış olur.

9. Haftalık Ekran Görüntüsü Yarışması: OyuncularA1Srodan seçtikleri en güzel ekran görüntülerinden birini bize e-mail olarak gönderir. Yönetim tarafından en güzeli seçilir ve her hafta düzenlenecek bu etkinlikte ödül olarak 100 Silk kazanmış olur.

10. AlchemyEventi: Yönetim tarafından belirlenen silaha belirlenen artı (+) değerine en çabuk basıp yönetime teslim eden kişi yönetim tarafından daha önce belirtilmiş ödülü kazanır

11. Haftalık UniqueRank: Oyuncularımızın kestikleri Uniqueler her gün gece 12’de güncellenir. Her hafta pazar gecesi 23.59 itibariyle ranklar sıfırlanır ve 1. olana 100 Silk kazanmış olur.

12. Job(Meslek) Etkinliği:Hunter/Trader ve Thief mesleklerindeki kişiler belirtilen gün ve saatte hazır olurlar. Hunter/Trader grupları herhangi bir şehirden bilinmeyen bir şehre toplamda 5* ve tek bir kervan ile hareket ederler. Bu esnada Thief grubu rakiplerini bulup mallarını çalmaya çalışacaklardır. Sonuç olarak kazanan taraf SS ile bize bildirildikten sonra,
>Eğer Hunter/Trader grubu etkinliği başarıyla tamamladıysa Kervanı alan kişiye ve Hunterlar arasından siz oyuncuların seçeceği bir kişiye eski job süit ve her party için party başkanına 50 adet
özel Trans Pet verilecektir.
>Eğer Thief grubu etkinliği başarıyla tamamlarsa. Hangi thiefparty’si etkinliği tamamladıysa SS ile kanıtı halinde party üyelerinin her birine eski job süitler ve party başkanına 50 adet özel Trans Pet verilecektir.

13. PVP Eventi: Her ayın Son Pazar günü yapılacaktır. Yarışmaya isteyen herkes katılabilir. Ödül olarak Premium Plus ve Rütbe verilecektir.

14. GuildlerWar Etkinliği:Her ayın herhangi bir haftası cumartesi günü savaştan önce 1 saat süreyle guildler arası savaş yapılacaktır. Savaş sonucu SS ile kanıtlandıktan sonra, savaşı kazanan guild başkanına özel rütbe verilecektir. (Bard ve aktif olunmayacak şekilde bot kullanımı bu etkinlik sırasında yasaktır.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri