InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yıkıldığım An !! (Ban Yedim)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nameisbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

nameisbaba

Level 2
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar tam 3 senedir mt2 oynuyordum . 89 Leveldim adım BomBastiC Yakamozda oynuyordum. Birgün bayrak savaşı çıkdı. Yakamozda oynayanlar iyi bilirler 2009-2010 zamanını hep yongbi çölünün ortasında bayrak savaşı yapılırdı. Ozamanın en iyiler Zagor.Pluton.vb . Ben bi savaşçıyla ws atıyordum arada biryerde 80 level adını unuttum neyse 78 level bir sura geldi zalim döndüm suraya daldım sonra surayı zor bela kesdim bir baktım +9 hortlak düştü full 4 taşlı ve efsunlu . Aldım almaz olaydım. Adam pm attı küfür ederek ana avrat ver ulan itemimi küfürle karışık dedi . Bende zalim olmasaydın e oldun niye geliyorsun buraya . Tabi o ana avrat saydırıyor . Ss aldım ticket attım ertesi gün cevap geldi. Lütfen hırsızlık yapmayın aksi taktirde dolandırıcılık ve hırsızlık ban sebebidir. Ben o sinirler sen adamın ettiği küfürleri görmüyorsun aldığım itememi takıyorsun. Vede zalim ken kesdim aldım hakkım. 1-2 saat sonra cevap geldi bir baktım üslübunuza dikkat edin diyor aksi taktirde hesabınız askıya alınıcak diyor. Sert bir çıkıştım buna . Siz insanları mal yerine koymayı seviyorsunuz galiba . Adamına göre muamele yaparım dedim. Tak 3 saat sonra hesabınız engellendi + mail yok + sıralamada gözüküyor charım. Dedim siz ne hakka hizmet ile benim okadar para harçamış olduğum oyuna haksız yere ban atıyorsunuz ve sebebini söylemiyorsunuz. Diğer gm baktı vilusa miydı neydi . Cevap verdiler üslüp bozuk ve tehdit var bu işin hukuki süreci var beyfendi dedi. Dedim istediğiniz hukuk yoluna gidin sizin gibi lanet insanların rehber olduğu oyunu ne oynarım nede oynamaya teşvik ederim. O gün bugündür m2 ye 1 kere bile hilesiz girmedim . Amacım kasılmak yada hoş vakit geçirmek değil oyunu protesto etmek. Bu arada bir süre sonra işin kokusu çıkdı bu kesdiğim Sura bu meymenetsiz herifin tanıdığı çıkdı.Ve hesabımın banını açtılar DerinDarbe ile konuştum. Yeminim var dahada oyuna girmem dedim alın başınıza çalın oyununuzu önce insanlara eşit davranmayı öğrenin öyle oyun oynatın dedim. Ve hesabımı kapattılar. İçimi acıtan okadar para vermiş olmam değil. Yada okadar emek harcamış olmam. Sadece GM lerin yaptığı hayinlikler ve kaypaklıklardır. Size tavsiyem hiç bir oyuna para yatırmayın üstüne düşmeyin bukadar. Sonuçda bir sıfatsız çıkıp bütün emeklerinizi 3 saat içerisinde 0 layabiliyor. İnşallah bazı arkadaşların aklında yer edinebilmişimdir. İyi Forumlar .

Bu belirttiğin sebepten dolayı ban yediysen hakkını mutlaka ara. Çünkü burada bi hırsızlık sözkonusu değil... Detaylı inceleme talep et üsluplu bir şekilde

Bu belirttiğin sebepten dolayı ban yediysen hakkını mutlaka ara. Çünkü burada bi hırsızlık sözkonusu değil... Detaylı inceleme talep et üsluplu bir şekilde
Arkadaşa Katılıyorum Bencede Hakkını Ara

kafaya takma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri