bList 1
bList
R 1
Roksam
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Silmeyinde Cevap Verin Bilader ? @Admin:

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoketSunucuDC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba , öncelikle bu konuyu açama sebebim kimsenin ilgilenmemesi foruma girip başka konulara mesaj yazıp bize cevap vermemeleri
@admin ;

Ben forum yönetimindeydim ve ayrıldım , firmam vardı 20 gün önce ranktan kendi isteğimle çıktım , Bugün tekrar giriş yaptığımda verilen cevap çok ve çok basit peacmakers bilal adminimiz rank almanıza izin vermiyor sebebi diyorum ona sorun diyorlar . Bilal admine msj atıyorum , cevap yok giriliyor fakat cevap yok , 2. mesajı atınca peş peşe gene konuyla alakasız bir cevap rahatsız etme banlarım . Nedenini öğrenmek istiyorum fakat başından savmaya çalışıyor . Eminim bu konuda nedensiz şekilde kapatılcak silincek karantinaya taşıncak bende banlanıcam ama artık sabrım kalmadı . Asıl Admine msj atıyorum cevap yok artık birisi bana NEDEN Rank alamadığımı söyleyebilicekmi ? kanıtlarıyla beraber .


eynGDM.png


em8XaP.png


-

Ben hiçbir şekilde nedenini öğrenemedim , artık birisi nedenini söylesin . Şahsi meseleleri forumun adaletine yansıtmak varmı ?

Pek bir ümidim yok fakat haksız yere rank alamıyorsam hakkım haram olsun . Daha bir çok kanıt var artık sesimi duyurabilirim birilerine umarım .
@admin ;
Tek isteğim adminin konuya cevap vermesi silip atılmaz umarım .

NOT : Firmamın olduğunu zeyn0 admin biliyordu yönetime girdiğim için kapatmıştım . Geri çıktım giremiyoruz ranka .
-------------------------------
Eminim cevap verilmeyip banlanıcam gene birileri susturucak . Artık
@admin ; CEVAP VERMESİNİ BEKLİYORUM.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst