romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Okçu ninjalar hakkında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yeshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 797
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yeshe

Level 4
TM Üye
Konular
42
Online süresi
1h 21m
Reaksiyon Skoru
124
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 9 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
111
MmoLira
47
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konuma ilk olarak şöyle başlamak istiyorum. Bu konuyu büyük bir tartışma yaratmak için açmıyorum. Sadece anlamadığım tek şey var, şamanların delici sorunu hala çözülmüş değil. 90 Delici yapan şaman dönüşümle 20k'a yakın damage vuruyor. Dönüşümsüz 6-8k rahat atan var. Herşaman en az 2-3k düz vuruyor. Zamanında okçular için o kadar konu açılmıştı okçular fazla vuruyor diye. Benim tek istediğim okçuların 95 yaylarına yarı insan eklenmesidir. En kral okçu bile 30 yarı insana karşı güçle geziyor. Her karakterde en az 60-90 arası yarı insana karşı güç var. Okçunun iyi vurması için atak dizmesi şart ve atak dizen okçu ise hemen yatıyor. Ben okçu ninjayım ve charım full savunma şu yaylara yarı insan eklense çok iyiyi olur diye düşünüyorum. En azından 30 yarıyla gezmemiş oluruz ve attığımız damageler yükselir. Toplu savaşta şaman gelip ortada 2 çan sallıyor can yarılanıyor diyebiliriz. Umarım bu konuyla ilgilenirsiniz.

Abi şamanlar skil konusunda da üstünler 90 büyü savunmam var adam geliyor 4k vuruyor skilleri de seri olunca çaresiz eziliyorum ^^ Diğer yandan 90 bıçak dizen birine 2k vursam seviniyorum skil süreleri de sıkıntı ninjada, okçu bıçakçı her türlü mağduruz abi :)

Abi şamanlar skil konusunda da üstünler 90 büyü savunmam var adam geliyor 4k vuruyor skilleri de seri olunca çaresiz eziliyorum ^^ Diğer yandan 90 bıçak dizen birine 2k vursam seviniyorum skil süreleri de sıkıntı ninjada, okçu bıçakçı her türlü mağduruz abi :)
Büyü hızı olduğu için skillerimin dolmasını beklemiyorum hızlıca doluyorlar benim ondan yana sorunum yok. Skille bana fazla vuramıyorlar skillde de iyiler evet. Ama benim derdim düz vuruşları. Ve okçuların yaylarında yarı insan olmaması.

Bırak deliciyle zevk alsın şamanlar,95 yaylarının kendinden yarı insan vermemesi kötü olmuş okçu damegeleri şuanda çok düşük.Karakterlerin birbirleri karşısında ezilmemesi lazım bunun için gereği yapılsın.

Bırak deliciyle zevk alsın şamanlar,95 yaylarının kendinden yarı insan vermemesi kötü olmuş okçu damegeleri şuanda çok düşük.Karakterlerin birbirleri karşısında ezilmemesi lazım bunun için gereği yapılsın.
Kesinlikle katılıyorum. Yanıtın için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri