HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
DEVE; 3 oğlu olan bir adam ölür ve çocuklarına 17 deve bırakır. 1.oğlu develerin yarısını, 2.oğlu 1/3nü, 3.oğlu 1/9nu alacaktır. Fakat çocuklar bir türlü develeri bölüşemezler. Onlar düşünürken yanlarına devesiyle gelen bir adam develeri bölüştürüp yoluna devam eder. Acaba bu adam bunu nasıl yapmıştır?
Cevap : (Adam kendi devesinide katar 18 deve olur.Büyük olan yarısını yani 9 tane alır. Ortanca 3/1 yani 6 tane alır. Küçük olan da 971 yani 2 tane alır. 9+6+2= 17 Yaşlı adamda devesini geri alr.) Bilindi
Cevap : (Adam kendi devesinide katar 18 deve olur.Büyük olan yarısını yani 9 tane alır. Ortanca 3/1 yani 6 tane alır. Küçük olan da 971 yani 2 tane alır. 9+6+2= 17 Yaşlı adamda devesini geri alr.) Bilindi
Son düzenleme:
Adam kendi devesinide katar 18 deve olur.Büyük olan yarısını yani 9 tane alır. Ortanca 3/1 yani 6 tane alır. Küçük olan da 971 yani 2 tane alır. 9+6+2= 17 Yaşlı adamda devesini geri alr.
Emek sarfetttim bu kadar
bi teşekkür please 
bide soru güzel.
Emek sarfetttim bu kadar
bi teşekkür please 
bide soru güzel.
Adam kendi devesinide katar 18 deve olur.Büyük olan yarısını yani 9 tane alır. Ortanca 3/1 yani 6 tane alır. Küçük olan da 971 yani 2 tane alır. 9+6+2= 17 Yaşlı adamda devesini geri alr.
Emek sarfetttim bu kadar
bi teşekkür please
bide soru güzel.
Doğru Bilindi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)