Bilgisayarıma format atalı 2 gün oldu herhangi bir problemi yoktu. Dünden beridir durduk yere site açılıyor.Windows Defender ile tarattım. Herhangi bir virüs de çıkmadı.
Sitelerde dolaşırken maus ile birşeye tıklıyorum pat önümde sayfa beliriyor. hepte aynı sayfa açılıyor.
Facebook olsun, şuanda turkmmo olsun hangi siteye girersem oluyor.
Bunu nasıl düzeltebilirim ?
PC Sürüm Win8
Resim
Sitelerde dolaşırken maus ile birşeye tıklıyorum pat önümde sayfa beliriyor. hepte aynı sayfa açılıyor.
Facebook olsun, şuanda turkmmo olsun hangi siteye girersem oluyor.
Bunu nasıl düzeltebilirim ?
PC Sürüm Win8
Resim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Bazen oluyor başlattan aramaya msconfig yaz başlatmaya gel orda bilmediğin bir program varsa onu kapat yada görev yöneticisinden işlemlere gir google chrome kullanıyorsan chrome.exe olması lazım 3 tane galiba ondan başka chrome üzerinde çalışan uygulama varsa kapat. Birde sadece nette dolaşırken mi yapıyor yoksa kendi kendine internet sayfası açıyor mu ?
Bazen oluyor başlattan aramaya msconfig yaz başlatmaya gel orda bilmediğin bir program varsa onu kapat yada görev yöneticisinden işlemlere gir google chrome kullanıyorsan chrome.exe olması lazım 3 tane galiba ondan başka chrome üzerinde çalışan uygulama varsa kapat. Birde sadece nette dolaşırken mi yapıyor yoksa kendi kendine internet sayfası açıyor mu ?
Sadece nette dolaşırken linklere tıkladığımda açılıyor. Birde her zaman açılmıyor.
Belli aralıklarla bazen her link'e tıkladıkça açılıyor, bazense hiç açmıyor.
Mozilla firefox kullanıyorum. Dediklerine baktım ancak öyle birşey göremedim. Yani sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor.