romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

YoiKhan Satılıktır!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YoiKhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

999 tl mi ? o fiyata türkte 95 level ful itemli hesap alırım kendide olmadığın belli :D

itemlerın ıyı yanlız 999 tl edıcek kadar asla dıyebılırım söyle bırsey varkı bır ınsan bu pvp'e 999 tl verıcegıne tr'de ful dolu hesap alabılır veya daha ucuz yollu alabılır sonucta pvp aynı zamanda yenı server acılcagından dolayı burda pek para verıcek bulamassn yinede iyi satıslar :)

itemlerın ıyı yanlız 999 tl edıcek kadar asla dıyebılırım söyle bırsey varkı bır ınsan bu pvp'e 999 tl verıcegıne tr'de ful dolu hesap alabılır veya daha ucuz yollu alabılır sonucta pvp aynı zamanda yenı server acılcagından dolayı burda pek para verıcek bulamassn yinede iyi satıslar :)

itemlere tek tek gelen teklifler 999 TL yi geçiyor ama yasak olduğundan itemleri de kaybedebilirim. Kimse tek seferde bu kadar para vermez diye ben de düşündüm ama eski satışlarıma güvenerek hesabı yine satılığa çıkardım.

Türk serverinde çok oynadım, orda bin liraya skilleri açılmış +95 lvl boş karakterden başka bişey bulunması zor. Biyolog ihtimali bile düşük.

Düzeltme: türk serverinde hesabına 2000 liradan fazla yatıranlar mutlaka fazlasını yatırmaya da devam ediyor. oyun +90 lvl karakterleri buna zorladığından 999liraya kısmen itemli char alıp kule önünde akran charlardan min.6k damage ler yemek bence oyunun tadını vermez. Türkte harcamanın sonu yok ve hep yetersiz kalırsın. Fikrim bu yönde...

Son düzenleme:
Güçlü bedeni g1 bırakmanızın sebebi ne ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri