HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
????????? Hatası Ne Zaman Duzeltılecek Bır Bılgı Verırmısınız ?
Bu hata sanırsam uyumlulukla ilgili bir sorun windows 7 bende de sık sık oluyordu ancak windows 8 geçip ekran ayarlamasını yaptım bir sorun yok şuana kadar.Bilgisayara geçince ekran görüntü ayarlarını yazam konuya öyle oyuna girip dene.
Benim bilgisayarımda winodws 8 bende aynı hata ile karşılaşıyorum günde 4 5 kere falan oluyorBu hata sanırsam uyumlulukla ilgili bir sorun windows 7 bende de sık sık oluyordu ancak windows 8 geçip ekran ayarlamasını yaptım bir sorun yok şuana kadar.Bilgisayara geçince ekran görüntü ayarlarını yazam konuya öyle oyuna girip dene.

Benim bilgisayarımda winodws 8 bende aynı hata ile karşılaşıyorum günde 4 5 kere falan oluyor![]()
Ben de bir sorun yok açıkcası event yaparken bütün serverlerda köyler de üst üste ışınlanınca eskiden çok atıyordu şimdi seri seri yapıyorum.Birazdan event yapmak için bilgisayara geçicem ekran çözünürlüğü ayarlarını atarım denersiniz.Sorunun tamamının çözümü için Shorty bildirim geçtim zaten diğer sorunlarla beraber.Atarım denersin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)