Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Depo şifresi değişmiyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan osmantalha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba.
Oyuna yeni kayıt oldum ve depoma rahatlıkla giriş yapabiliyorum(şifre000000).
Fakat depo şifremi değiştirmeye çalıştığımda defalarca tekrarlamama rağmen "Şifre yanlış." yazısı alıyorum.
Yeni hesap açmama rağmen depo şifresi filan istedim fakat nafile.
Yetkilinin birine mesaj attım fakat cevap vermedi rica etsem bilgilendirir misiniz böyle büyük bir sunucunun böyle ufak hataları olması çok saçma.
İyi forumlar

Son düzenleme:
Herkese merhaba.
Oyuna yeni kayıt oldum ve depoma rahatlıkla giriş yapabiliyorum(şifre000000).
Fakat depo şifremi değiştirmeye çalıştığımda defalarca tekrarlamama rağmen "Şifre yanlış." yazısı alıyorum.
Yeni hesap açmama rağmen depo şifresi filan istedim fakat nafile.
Yetkilinin birine mesaj attım fakat cevap vermedi rica etsem bilgilendirir misiniz böyle büyük bir sunucunun böyle ufak hataları olması çok saçma.
İyi forumlar

Merhaba

Problem yeni karakter oluşturulduğunda Depo şifresinin safebox tablosuna kayıt olmamasından kaynaklanıyor bu yüzden şifreyi değiştiremiyorsunuz,

Sorun ile ilgili bilgimiz var düzeltme çalışmaları olduğunda notlarımıza göre düzeltmeler yapıyoruz.

yaşanan sorun nedeniyle özür dilerim iyi eğlenceler

Yetkililer baksın üç gündür lv kasamıyorum itemlerimin depoda olmasını istiyorum yardım edin biraz @Shorty @admin;

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri