kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

İbrahim Tatlıses'ten twitter'da suç duyurusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dragonmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 300

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, MESAM yönetiminin, üyelerin istememesine rağmen 'işgalci' olarak görevde kaldıklarını iddia ederek savcıları göreve çağırdı.
Kısa adı MESAM olan Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği’ndeki yönetim krizi devam ediyor.

Aralık ayı sonunda Şişli Kent Kültür Merkezi ’nde yapılan Genel Kurul’da, Arif Sağ başkanlığındaki yönetim kurulunun tamamı, “çeşitli iş ve işlemlerinde usulsüzlük yaptıkları ve görevi kötüye kullandıkları” gerekçesiyle genel kurul tarafından azledilmişti.

Karar üzerine Arif Sağ ve grubu salonu terk etmiş, yönetim tarafından genel kurul evrakları ve kamera kayıtlarının çalındığı iddiası üzerine büyük arbede yaşanmıştı.

15 Şubat’ta seçimli Genel Kurul toplantısı yapacak olan MESAM’a şarkıcı İbrahim Tatlıses twitter hesabından sert tepki gösterdi. Yönetimin işgalci olduğunu belirten Tatlıses “Dünyanın hiç bir Yerinde güven Alamamış bir yönetim halen ben burdayım diyemez. Mağlubiyet bazen Acıdır, ama kabul edeceksin. Ben Kalmam..!! Galiba bu ünvanı elinde bulunduran tek yer MESAM İstenilmedi halde İşgalcı olarak, tarihe geçecek Sayın savcılarım bu bir suç DUYURUSUDUR..!” dedi.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri