Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Krıstal hatası havale !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deagle147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 613
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugun bankadan 100tl yatırdım hesabıma 125 krıstal gelmesı gerekırken 96 krıstal geldı dalgamı gecıyorsunuz benımle

100tl ve ustu alısverış için 25 krıstal hedıyeymıs bırakın bu işleri

Son düzenleme:
Hesabımıza geçen tutar 95,50 TL sizin tarafınızdan

Ödeme bildirimi sayfasında renkli ve belirgin olarak yazdığımız yazı şu şekilde gayet açık

* Bankalar ödeme gönderirken işlem ücreti almaktadır, bu işlem ücreti 2TL ile 5TL arasında değişmektedir, Bu yüzden ATM veya BTM den aldığınız fiş üzerinde yazan gönderilen tutarı bize bildirmeniz gerekiyor

Özet olarak bizim için hesabımıza geçen tutar onaylanır. Sizin tarafınızdan da bizim hesabımıza 95,50 TL yatırılmış. 100 TL kampanyasından bu yüzden faydalanamamışsınız.

Tamam oylede sızın acdıgınız konuda [ EFT/HAVALE ILE ILGILI KONU ] 'da ben bu maddeye rastlamadım ıslem ucretını kesdıgını bılseydım 5tl daha koyar oyle yatırırdım burda ben madurum burda sız hatalısınız , oraya yazmanız gerekırdı ben ona gore planlar yapıyorum 125tl hesabıma gelıcekdı ıslem masrafı flan flan bılgılendırmenız yeterlıydı

Son düzenleme:
Tamam oylede sızın acdıgınız konuda [ EFT/HAVALE ILE ILGILI KONU ] 'da ben bu maddeye rastlamadım ıslem ucretını kesdıgını bılseydım 5tl daha koyar oyle yatırırdım burda ben madurum burda sız hatalısınız , oraya yazmanız gerekırdı ben ona gore planlar yapıyorum 125tl hesabıma gelıcekdı ıslem masrafı flan flan bılgılendırmenız yeterlıydı

Yazılmasına gerek yok zaten atm den kartsız işlem yapınca yazıyor belli bir ücret kesilcek diye örneğin garanti bankasından atm işlemi yaparsan görüntü ekranında para koyduktan sonra 100 tl kesilcek ücret 5 tl Toplam 95 tl onaylamak istiyor musunuz ? Diye seçenek çıkar.Büyük ihtimal diğer atmlerde de o şekildedir.Şuan da tek Ziraat bankası sanırsam ücret almıyor.

Buu soylemenız gerekklıydı ben sımdı nasıl ıtem cekıcem bılgılendırdınızmı ben buna kızıyorum 2 ıtem cekıcekdım 96mmo var :d 125 mmo ya gore hesap yapmısdım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri