HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bugun bankadan 100tl yatırdım hesabıma 125 krıstal gelmesı gerekırken 96 krıstal geldı dalgamı gecıyorsunuz benımle
100tl ve ustu alısverış için 25 krıstal hedıyeymıs bırakın bu işleri
100tl ve ustu alısverış için 25 krıstal hedıyeymıs bırakın bu işleri
Son düzenleme:
Hesabımıza geçen tutar 95,50 TL sizin tarafınızdan
Ödeme bildirimi sayfasında renkli ve belirgin olarak yazdığımız yazı şu şekilde gayet açık
Özet olarak bizim için hesabımıza geçen tutar onaylanır. Sizin tarafınızdan da bizim hesabımıza 95,50 TL yatırılmış. 100 TL kampanyasından bu yüzden faydalanamamışsınız.
Ödeme bildirimi sayfasında renkli ve belirgin olarak yazdığımız yazı şu şekilde gayet açık
* Bankalar ödeme gönderirken işlem ücreti almaktadır, bu işlem ücreti 2TL ile 5TL arasında değişmektedir, Bu yüzden ATM veya BTM den aldığınız fiş üzerinde yazan gönderilen tutarı bize bildirmeniz gerekiyor
Özet olarak bizim için hesabımıza geçen tutar onaylanır. Sizin tarafınızdan da bizim hesabımıza 95,50 TL yatırılmış. 100 TL kampanyasından bu yüzden faydalanamamışsınız.
Tamam oylede sızın acdıgınız konuda [ EFT/HAVALE ILE ILGILI KONU ] 'da ben bu maddeye rastlamadım ıslem ucretını kesdıgını bılseydım 5tl daha koyar oyle yatırırdım burda ben madurum burda sız hatalısınız , oraya yazmanız gerekırdı ben ona gore planlar yapıyorum 125tl hesabıma gelıcekdı ıslem masrafı flan flan bılgılendırmenız yeterlıydı
Son düzenleme:
Tamam oylede sızın acdıgınız konuda [ EFT/HAVALE ILE ILGILI KONU ] 'da ben bu maddeye rastlamadım ıslem ucretını kesdıgını bılseydım 5tl daha koyar oyle yatırırdım burda ben madurum burda sız hatalısınız , oraya yazmanız gerekırdı ben ona gore planlar yapıyorum 125tl hesabıma gelıcekdı ıslem masrafı flan flan bılgılendırmenız yeterlıydı
Yazılmasına gerek yok zaten atm den kartsız işlem yapınca yazıyor belli bir ücret kesilcek diye örneğin garanti bankasından atm işlemi yaparsan görüntü ekranında para koyduktan sonra 100 tl kesilcek ücret 5 tl Toplam 95 tl onaylamak istiyor musunuz ? Diye seçenek çıkar.Büyük ihtimal diğer atmlerde de o şekildedir.Şuan da tek Ziraat bankası sanırsam ücret almıyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)