HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[sıze=3][/sıze][sıze=3][ı]bakın adminler yöneticiler biz o kadar video çekip yükleyip size atıyoruz işleme alırsınız diye yöneti ilk önce bunda hakaret yok diyip ticketi yanıtlıyor sonra bidaha gönderiyorum aynı adam işleme alıncaktır diyor en kısa sürede en az 5 gün oldu adam hala oyunda amacanız ne ayrımcılık mı ben yazsam o adamın dediklerini anında ban yerim lütfen biraz eşit davranın ticketlerle ilgilenin şu adamlar dolaşmasın oyunda cezası neyse yesinler .
[/ı][/sıze][sıze=3][/sıze][sıze=3][ı]konuyu kapatmadan önce bir bilgi verirsiniz diye umut ediyorum .
[/ı][/sıze][sıze=3][/sıze]
[/ı][/sıze][sıze=3][/sıze][sıze=3][ı]konuyu kapatmadan önce bir bilgi verirsiniz diye umut ediyorum .
[/ı][/sıze][sıze=3][/sıze]
Destek sisteminde görevli kişiler kendi bölümlerinde küfür ve hakaretle ilgili açtıkları konulara o tip davranışda bulunanları belirtiyorlar bende işlem yapıyorum.En son dün işlem yaptım neredeyse günlük işlem yapılıyor zaten.Bir destek mesajını bana ilet veya video bir de ben bakam.Destekdeki görevli bildirmemiş olabilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)